Wysłany: Nie 21 Wrz, 2008 21:22 S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
To jak ma ktos, gral ktos? bedzie gral? polecam filmiki ba youtubie. Mam juz oryginala PL (zabic cdprojekt za polonizacje --> lektor ) Ja wlasnie sciagam cos co nazywaja dx10na Xp, i zobacze jak to wyglada na moim sprzecie .... jak nie zalicze crasha to bedzie dobrze
Mam ... ale czekam na dzialajacego craka
Z tego co czytalem na innych forach gra ma sporo bledow i czesto sie sypie ...
ale warto grac
1-sza czesc skonczylem kilka razy, zeby zobaczyc rozne zakonczenia ...
Osobiscie polecam
Z tego co czytalem na innych forach gra ma sporo bledow i czesto sie sypie ...
ale warto grac
powiem Cie ze bykow co nie miara, z tego raczej narazie bawie sie w modyfikowanie, a ta gra pozwala na bardzo wiele, wszystkie pliki mozna edytowac w notatniku ^^ dzis mi sie udalo pod TRs300 podpiac granatnik do M203. (standardowo nie mozna granatnika tam dac ) mala zabawa configiem
co do crashow, poczekam na nowego patcha chyba, 1.5.04 duzo poprawil, ale nadal zdazaja sie crashe, zwlaszcza gdy sie cos zmodyfikuje, teraz 3 raz przechodze i nagle crash po wyjsciu z bagien do kordonu sic! ale giera miodna teraz staram sie poprawic respy mutantow , bo wieje troche pustka w zonie , zwlaszcza w mrocznej dolinie i okolicach agropromu