Do Kojot : Wpisujesz kod i klikasz Zapisz Plik Docelowy Jako... na "Download chcesz.rar"
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 08 Sie, 2008 08:33, w całości zmieniany 2 razy
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 11:08
Nie no vt ts to musial by byc jego wspolpracownik caly czas na bierzaco kto gdzie i jak? Tzn albo prawie non stop dead i z podgladu mu mowic albo super ++ ogar radar, no nie wiem . Dziwnie grał, to pewne jest. Niech jakieś wprawione oko obada. Jeżeli sie pomyliłem to z góry przepraszam oskarżonego i użytkowników marnujących czas na oglądanie dema
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana