Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Czw 20 Mar, 2008 13:12 Box Head The Zombie Wars
Wkręcająca gierka z serii Boxhead
Smigasz po mapie i wrecz rozpierdylasz wszelakie zombie, niby proste ale wciągające i dobre na "uspokojenie". Polecam
http://www.crazymonkeygam...The-Zombie-Wars
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Wysłany: Czw 20 Mar, 2008 21:30
E... marna podróbka gry Kostucha: Just One Fix. Swoją drogą polecam
EDIT:
Sorry, nie o tą grę mi chodziło. Była podobna gra, ale to jednak nie ta nazwa
Właśnie, zna ktoś może nazwę takiej gry? Chodziło się takim gostkiem i rozwalało różne zombie itd. Było duuużo broni Widok był mniej więcej podobny do tego co w temacie.
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez Bo$s Czw 20 Mar, 2008 21:36, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 21 Mar, 2008 06:23
Chodzi Ci o Thinq Thinq arena (2,3) ? To po 1. a po 2. ustawiacie w b t z w level na expert i gitara
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana