W wyniku niekompetencji jednego z adminów i jego umiejętności posługiwania się komendą odbanowywania i banowania graczy ( a właściwie to brakiem tychże umiejętności ) najmocniej przepraszamy za bana. Pragniemy także nadmienić, iż admin, został ukarany w postaci utraty flagi ban na czas nieokreślony.
hmm, to jednak moja wina, gdyż ostatnio nie grałem zbyt często, i nie doczytałem jak się zdejmuje bany po zmianie amx'a ... Flaga UNBAN nie była zablokowana przez nikogo ... a wszystko przez to, że nie dodałem Twojego s:id w " "
Mam nadzieje Sangraal, że wybaczysz mi ten chwilowy "ubytek wiedzy"
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Nie 16 Mar, 2008 19:17, w całości zmieniany 3 razy
Tym milym akcentem, temat zamykamy, a flage przywracamy.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.