Ja nieraz przerzucam, ale często się trafia, że naruszyłeś honor gracza w wygrywającej drużynie i potem coś sapie, bo już mu nie idzie tak jakby chciał.
Moim zdaniem gracze sami powinni wyrównywać składy, chyba, że ich inteligencja jest na poziomie pustego wiadra i skill zżera im resztki szarych komórek na tyle, że poprostu NIE WIDZĄ, że przeciwna drużyna ostro dostaje baty ... Wtedy musicie ładnie poprosić, czy jaśnie pan raczy przejść . Tylko uważajcie na dobierane słowa, bo jak coś komuś nie podpasuje, to Cię jeszcze wyzwie
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
pustego wiadra i skill zżera im resztki szarych komórek
jes jes jes nie jestem pustym wiaderkiem bez szarych komórek
Oczywiście racje maja Ci co twierdza, że składy powinny sie w miarę możliwości wyrównywać same (no chyba ze na przeszkodzie stoi taka bariera jak np. max graczy w drużynie). Admin jak jest to przenosi, rzadko zdarza się, że (tak jak mówi hel) pod obecność @ któraś z drużyn ma cały czas jeden skład i zwycięża cały czas.
Poza tym to chyba nie jest jakiś większy problem poczekać 2-3 minuty na wolny slot w teamie wygrywającym/przegrywającym i do nich dołączyć i swoja osoba osłabić ich, albo odwrotnie
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur - Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
http://www.bash.org.pl/330347/
Just, dobrze wiesz, że nie o Tobie tu mowa, bo Ty jako jeden z nielicznych piszesz do mnie "przenieś" i tak było nieraz nie każdy jest pr0 gejmerem ... niestety, za to każdy może napisać "przenieś" ... chyba, że dla niektórych to zbyt trudne ...
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...