Klan: botland
Wysłany: Śro 26 Wrz, 2007 20:43
domez prowokowałeś!
w logach jest wszystko! Ja poprostu powycinałem cześć, ale przeczytałem wszystko...
przemyślałem jeszcze raz sprawę i tak sobie myślę że tydzień to dużo, bo tylko prowokowałeś, zero przekleństw czy wyzywania. Ale ban na 2 dni to praktycznie zerowa kara czy przestroga na przyszłość dla reszty...
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Śro 26 Wrz, 2007 20:51
ja proponuje spełnić życzenie łydki "lydka/DGL<1118><STEAM_0:1:13191201><CT>" say_team " SMIALO DAJCIE MI BANA ! " skoro chce niech ma, tak już dawno powinien dostać parę banów a za to perm, będzie chciał przyjdzie będzie sie tłumaczył
jak dla mnie domeztoz nie powinien dostać bana, te 2 dni w ostateczności dla zasady
nie rozumiem tylko tego "lydka/DGL<1118><STEAM_0:1:13191201><CT>" say_team " tez miezycie sobie razem w laziece siusiaki ?"
TEŻ ro znaczy że lydka z kimś sobie mierzy (lydka i jego poprawna polszczyzna miezy )
Na pewno bym mu nie odpyskiwał i to jeszcze na serwerze na którym jest TOTALNA INWIGILACJA (i to jest dobre ). Zresztą co mnie obchodzi opinia, o mnie i moich starych, jakiegoś bachora z problemami natury psychicznej.
Niczego sie nie nauczyliście po tylu banach za plebowanie? Masz na forum gg to wejdź mu na co chcesz tam. A nie na serwerze. A najlepiej załatwcie to jak normalni ludzie. IRL.
Łyda i Trel po 4 tygodnie i domez 2 dni - tydzień.
Po dyskusji z adminami stwierdzam co następuje
Wynik:
Trel - perm
Łydka - perm
Domeztoz - 5 dni
Reason:
Trel - byles juz banowany na serwerze i odbanowywany, miales wiele okazji zeby na siebie uwazac teraz juz nie masz takiej szansy
Łydka - to samo co Trel...
Domeztoz - niestety takze prowokowales, w mniejszym stopniu niz Trel, ale jednak kara musi byc. 5 dni roboczych mamy nadzieje ze wystarczy w zupelnosci