"najzON < po nocE<7909><STEAM_0:0:13473198><CT>" say "krwa aphtodite jego matka to **** ****NY W *cenzura*"
ja sie wcale Aphrodite nie dziwie ... mysle ze tez bym tym goscia cos odpisal za taki tekst...
i jak Aphrodite dacie jakiego kolwiek bana ... to nie ma tu zadnej sprawiedliwosci
Jak juz sie wtracasz to czytaj calosc, a nie "po lebkach"
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Nie widzialem co wczesniej pisali, inaczej pewnie nawet bym tej skargi nie napisal a napewno nie na Aphrodite bo chyba kazdy jako czlowiek by nie wytrzymal.
A z tego co widzialem boczkowi zdarzalo sie zabluznic na jakiegos 'campera' albo 'nooba' sam go upominalem. To byla mapa de_dust2. Na oko to dzieciak ktory dopiero dostal PCta
Nie widzialem co wczesniej pisali, inaczej pewnie nawet bym tej skargi nie napisal a napewno nie na Aphrodite bo chyba kazdy jako czlowiek by nie wytrzymal.
A z tego co widzialem boczkowi zdarzalo sie zabluznic na jakiegos 'campera' albo 'nooba' sam go upominalem. To byla mapa de_dust2. Na oko to dzieciak ktory dopiero dostal PCta
wyszły dzieci z nonsteam mające po 12 lat i myślą że jak pobluzgają to są kozaki h0h0h0
wyrwac się każdem może, ale nie nontoper używać bluzgów z byle powodów
Ostatnio zmieniony przez spree Sob 19 Maj, 2007 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob 19 Maj, 2007 20:50
teraz to przeczytalem i patrza na postawe aphrodite to gz dla niego ze i tak dlugo wytrzymal ja byl odrazu zaczol odpowiadac ... a co do tych 2 to poprostu nie mam pytan jak dla mnie kara powina byc odrazu bo najazd na rodzicow to wiecie ...
Siemanko
Jak widać na początku ignorowałem wiadomości, ale z czasem nie wytrzymałem i napisałem to co napisałem, choć za obrazę mojej matki powinienem mu trochę więcej napisać co o tym myślę. Miał szczęście dzieciak, że to niebyła ulica. Każdy po przeczytaniu tego, co napisał „teczufka” powinien wiedzieć jak wyglądała cała rozmowa. Chyba każdy by postąpił podobnie…
Siemanko
Jak widać na początku ignorowałem wiadomości, ale z czasem nie wytrzymałem i napisałem to co napisałem, choć za obrazę mojej matki powinienem mu trochę więcej napisać co o tym myślę. Miał szczęście dzieciak, że to niebyła ulica. Każdy po przeczytaniu tego, co napisał „teczufka” powinien wiedzieć jak wyglądała cała rozmowa. Chyba każdy by postąpił podobnie…