ja nie wiem gdzie wy tam wh/esp widzicie dla mnie koles gra na sluch, a to ze z daszku Terro, 2 banie walnal przez sciane to czysty przypadek, wystarczy wiedziec w ktore miejsce strzelac
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Sob 05 Maj, 2007 19:44
ej mnie non stop lydka wyzywa ze gram na wh bo wale mu banie co runda przez ten wlasnie daszek... nuka znam bardzo dobrze i mniej wiecej ¼ moich fragow na tej mapie to przez sciane sa zdobyte... najlepiej bylo by dac te demko na steam bans i looz ale sie nie da... wlasnie jak to sie nagrywa zeby mozna bylo dac na SB?
ja nie wiem gdzie wy tam wh/esp widzicie dla mnie koles gra na sluch, a to ze z daszku Terro, 2 banie walnal przez sciane to czysty przypadek, wystarczy wiedziec w ktore miejsce strzelac
Klan: botland
Wysłany: Sob 05 Maj, 2007 21:25
akcja w blaszaku mi ś m ierdzi przede wszystkim... poza tym nie wierze w skilla znikąd... Wklepcie steama w bazy wonid i esl... co zobaczymy? NIC! jutro obejrzę jeszcze raz i rozpisze akcje bo dzisiaj już mi się nie chce...
Ostatnio zmieniony przez qBert Sob 05 Maj, 2007 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Klan: Nie mam
Wysłany: Sob 05 Maj, 2007 21:37
Moim zdaniem Clear~
Resp- na dachu cały czas strzela w jeden punkt. Koło tego zółtego domku (kurnika) było słychac jak koleś zabijał kogoś z jego teamu...Przez ścianę kilku zabił, ale to norma...Często się tak zdarza...Mnie się wydaje, że jest poprostu hajt skill0r i tyle...
haha co za lole. te dwie akcje na daszku ok czyste juz to nie raz widziałem ale że siedzi i namierza goscia przez dwie sciany i strzela i zabija to padaka a jakby co to prosze sobie obejrzeć demo i ten film jakość nie jest najlepsza ale widac o co chodzi. jakies 70 mega to najlepsze perełki z tego dema
http://www.yousendit.com/...12FFCF44671458F
życze miłego oglądania a jest dźwięk wyłaczony
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Ostatnio zmieniony przez BABCIA Sob 05 Maj, 2007 22:14, w całości zmieniany 1 raz