Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 16:07 torrent co polecacie
no więc tak mam neo 6mbit w a uzywam azerusa ale transfer ma raczej żałosny koło 150 kilo, nie jestem za firewalem (zielone buźki oraz ściągam popularne pozycję, duża liczba osób udostępnijących), nie mam rutera, nic mnie nie blokuje. może ktoś poleciłby mi jakiegos innego klienta torent wraz z konfiguracja na neo 6mbit.
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 13 Lut, 2007 16:30
omg... ja uzywam emule i napewno jest wygodniejszy i szybszy niz te wasze torenty...
kazdy gada ze lipa i ze trzeba stac w kolejce... a to nie do konca prawda.
ja nie musze dlugo czekac az mi zacznie sciagac, a jak juz zacznie to leci max speedem 32kb nawet bo mam neo 256.
emule trzeba dobrze skonfigurowac i udostepnic troche plikow najlepiej mp3 i filmy
Babcia azureusa musisz odpowiednio ustawić mnie zasysa ok 240 kb/s fakt jest że niektóre torenty zasysa powoli ale jak mam mało seedów i perrów
Jak masz XP z SP2 to musisz miec taki programik do odblokowania połączeń bo tak masz tylko 10
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Ostatnio zmieniony przez nowik Wto 13 Lut, 2007 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Babcia azureusa musisz odpowiednio ustawić mnie zasysa ok 240 kb/s fakt jest że niektóre torenty zasysa powoli ale jak mam mało seedów i perrów
Jak masz XP z SP2 to musisz miec taki programik do odblokowania połączeń bo tak masz tylko 10
jak się to nazywa?
[ Dodano: Wto 13 Lut, 2007 18:06 ]
domeztoz napisał/a:
omg... ja uzywam emule i napewno jest wygodniejszy i szybszy niz te wasze torenty...
kazdy gada ze lipa i ze trzeba stac w kolejce... a to nie do konca prawda.
ja nie musze dlugo czekac az mi zacznie sciagac, a jak juz zacznie to leci max speedem 32kb nawet bo mam neo 256.
emule trzeba dobrze skonfigurowac i udostepnic troche plikow najlepiej mp3 i filmy
eMmule r0x
niby tak ale jeżeli korzystam z wyszukiwarki to zdaża się że ścigam film xxx zamist np potop i dlatego go nie lubie korzystać śgignełem już setki giga z azerusa i nigdy nie ściągnełem czego nie chiałem
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień