no ta AHAHHA LOL WTF LMAO OMFG BK' [B] PWND OWNED CYCED OŁND
OMG OMG OMG OMG OMG !
Żal.ru
kaszrin nie rób z siebie skilora bo na ffa tylko zabijasz
mua =*
ta, on wie co mówi - ma rozprawę na boardzie
Co za matolek Cie dodał? Zreszta nie walmy OT. Oceniałem to demo już dość dawno temu, jak jesteś cash taki pewny że clear to obejrzę chętnie jeszcze raz ale dopiero jak ktoś da mirrora i kupie jakieś słuchawki... Póki co mogę tylko trzymać się tego co powiedziałem wcześniej.
@cashreen - nawet nie oglądałeś demka więc może się nie wypowiadaj...
skill zbindowany pod przyciskiem a jak ktoś na hltv albo spect to forma spada skąd ja znam te lamerskie zagrywki, nie bójcie sie, na każdego przyjdzie pora i mu sie nóżka potknie. Wymiatacze ff@ RoX nie ma co
pozdro dla tych zer i Ce Ha im w De
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Pią 09 Lut, 2007 03:13, w całości zmieniany 2 razy
Babcia i Teczka podjąc decyzje co i jak i zamykac temat.
--
t: Nie chce mi sie pisac nowego tematu. Jest SteamBans, nagra zlosi tyle, bo te demo jest juz nie do sciagniecia, a odkopywanie zabytkow mi sie nie podoba, tak samo jak pare innych rzeczy. EOT.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Ostatnio zmieniony przez teczufka Pią 30 Mar, 2007 21:11, w całości zmieniany 1 raz