Klan: botland
Wysłany: Sob 19 Sie, 2006 18:21 stopsound
Czy istnieje komenda na wyłączenie dzwięków mapy (np. deszcz na aztecu) permamentnie?
Wiem ze stopsound dziala, ale trzeba ją wpisywać po każdym respawnie. Juz chciałem zbindować sobie stopsound pod "b" albo "w" tak aby co runda byla pewność że wcisne ten przycisk. Ale może nie potrzeba?
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Nie 20 Sie, 2006 03:51
ja mam stopsund pod KP_PLUS & MAUSE 5 (albo 4) i jest cacy zawsze jak kupuje bronie to naciskam z przyzwyczajenia + a jak zapomnie to zostaje mi 5 klawisz myszy i tak jak PSC napisal niewyobrazam sobie gry bez stopsound (dzwieki map sa wrecz dobijajace)
Nie, bo bedzie ci stopowac kroki wroga, voicecomm teamu itp itd
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.