Wysłany: Sob 01 Lip, 2006 10:53 nie mogę kompa wyłączyć
mam taki nie typowy problem - od wczoraj nie mogę kompa wyłączyć. Nie reaguje opcja START>WYŁĄCZ. Spotkaliście się z takim problem - HELP Dopiero pomaga twardy reset i wtedy działa wyłaczanie
Klan: botland
Wysłany: Sob 01 Lip, 2006 11:27
mój kumpel tak miał - wirus! "ciha" mial czy jakos tak. byl na jednej plytce z jazz jack rabbit Póżniej przestał mu sie windows nawet włączać... Ogolnie to przeskanuj, jak czysto daj reinstalke windowsa a jak i to nie pomoze to... zloty srodek - format C
format c dobry na wszystko ... ale potem nie zapomnij o dobrym antyvirusie (proponuje avast - jest darmowy) no i oczywiscie jakis firewall (outpost firewall jest skuteczny)
ja bym proponowal Format C:, Format D:, Format E: ... ile masz dysków wtedy bedziesz pewny ze nic nie masz, no chyba ze do mbr ci sie schowal to wtedy kicha dopiero
jestem już po formacie ... i czasem znowu sobie jaja ze mnie robi... raz jest ok, a raz się nie wyłacza. Zauważyłem, że chyba po dłuższym graniu w CS to się dzieje.
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 08:26
Co wy tak szalejecie z tymi formatami C ? Jak ja bym przy każdym podobnym problemie miał instalować w swojej firmie oraz na 3 kompach w domu oprogramowania od nowa, to dzisiaj moja firma by nie istniała a ja bym wypoczywał w wariatkowie. Internet jest dzisiaj tak bogatym w informacje źródłem jak nigdy dotychczas. Trzeba tylko trochę chęci. Chyba że ktoś lubi "format C".