wróciłem właśnie od znajomego i ma dziwny problem jakikolwiek folder na pulpicie nie chcie mu się otworzyć tzn po dwukrotnym kliknięciu zamiast normalnego otwarcia katalogu pokazuje się okno z wyszukiwaniem. w opcjach folderów tez nic nie znalazłem, a zmienienie w widoku nic nie daje. jedym sposobem na otwarcie folderu jest prawy myszy i z menu wybór opcji otwórz bądź eksploruj. a posiada on win xp
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Nie, partition to ogolnie kosiarka do problemow dyskowo/partycyjnych, sa skany a konwertowac masz na to samo
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.