Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 20:01 Fable: Lost chapters
I jak? Poleciacie tego eRPeGa ? wiem ze dziko-krownik, czyli BSE sie zachwycał tym tytułem. Grał ktoś? Przeszedł ktoś? Ile zajmuje przejscie czasu (nie ukrywam, ze dla mnie im krocej tym lepiej ;p). Jakie wrazenia z gry?
ja przeszedłem 4 razy... sciezkami kolejno dobrego wojownika, złego wojownika, dobrego maga i złego maga , ogólnie ja za 1 razem przeszedłem w 2 dni gierka extraaa ale krótka strasznie
ja przeszedłem 4 razy... sciezkami kolejno dobrego wojownika, złego wojownika, dobrego maga i złego maga , ogólnie ja za 1 razem przeszedłem w 2 dni gierka extraaa ale krótka strasznie
jak krótka to dobrze. Bo ja czasu nie mam. Ale oprocz wojownika i maga jest cos jeszcze? Ile jest zakonczeń?
jest taka opcja ze sam kształtujesz charekter podczas gry,nie wybierasz nic na poczatku , za dobre i złe uczynki zdobywasz takie pnkciki jak bedziesz zły to wyrosna ci rogi a jak dobry to bedziesz miał aureolke... jak mam jescze save na dysku to zarzuce jutro jakies screeny, gierka spoko bo podchodzi pod gierki z SONY a mało takich gier jest na kompa...
Ta gre mam nadal w pamieci bardzo mi sie podobała a szczególnie rozwój postaci co do wieku i przyrostu masy miesniowej Fajne było tez to coo nosisz na sobie tak ludzie o tobie mysla jak mialem cała czarna zbroje płytowa ludzie uciekali przedemna Ogólnie bardzo fajna gierca Graficznie sie ładnie przedstawia i muzycznie
gierka w sumie super tylko mi sie troche znudzila na poczadku i staram sie juz od 3 tygodni ja odpalic i jakos mi sie nie chce moze ze to singiel ale polecam
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.