no ogame... takie male star wars, badz startrec w twojej przegladarce:) gre mozna rozpoczac na jednym z uniwersow (obecnie od u1 do u30) i rozbudowujesz sobie planetke, flote i farmisz cale uni... o ile jestes dobry...
mam nadzieje ze psychiczny bedzie cos tu pisal bo dosc dobry jest w te klocki
ja w to dopiero z 2 tygodnie gram nawet fajna gra. zabieram sie za koloniozwanie 2 planety w moim ukladzie <lol> Uni 1 sojusz aA.M.G (akademia sojuszu A.M.G)
ja w to dopiero z 2 tygodnie gram nawet fajna gra. zabieram sie za koloniozwanie 2 planety w moim ukladzie <lol> Uni 1 sojusz aA.M.G (akademia sojuszu A.M.G)
odrazu ci mowie zebys w to nie gral jak sie wkrecisz to bedzie ciezko pozniej i wogole powinienes grac na najnowyszym uni bo na 1 nie masz szans
Najlepiej wejdz na forum ogame i zobacz kiedy nowe uni powstanie i sie zapisz
ale nie graj w to
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
usunąłem konto..........wogóle gra bez sensu...bez dobregosojuszu nic sie nie zdziała...
co ty mowisz
grasz na nowym uni kotry dopiero powstaje, rozwijasz sie przez kilka tygodni, rozwalasz wszystkich bo jestes w top 10-20, ludzie sami beda pisac zebys byl w ich sojuszu (10 wiadomosci na 30 min ), dostajesz sie do sojuszu gdzie samo z top 20 sa i admini banuja pokoleji wszystkich z twojego sojuszu bo za dobzi jestescie i karacie wszystkich
tylko zeby tak miec musisz prawie 24h na dobe siedziec
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.