Nie wiem czy ktos z was slyszal o takiej grze, ale jak ktos jest fanem mmorpg to goraco polecam!!
Gra podobna do wow'a (world of warcraft ), mu online ( chodz L2 bardziej 3D ) czy gw ( guild wars ) ale niektorzy przerzucaja sie z nich na Lineage 2 gra na globalu platna, lecz sa servery prywatne ( darmowe ) .
Piekna grafika, kilka ras do wyboru, ktorym w pozniejszej fazie gry zmieniamy klase
server na ktorym ja gram obecnie: http://www.l2elite.us/ ( czesto zmieniam ostatnio )
Musicie sciagnac patha i skopiowac co sie zainstaluje czy wypakuje do folderu z gra i zamienic pliki, ten server rowniez wymaga rejestracji na stronie
Macie tu linki do pobrania gry:
part 1 part 2
Musicie sciagnac dwie czesci i dac do jednego folderu...pozniej wypakowac i zainstalowac
nie wiem co sadzic o tej grze... gralem ale mnie nie rpzekonala... caly czas chodzisz i zabijasz smieszne stworki nie gralem na platnych serverach ale na tych darmowych lekki lipton jest
slyszalem ze fajna... ale od czasu kiedy gralem w wowa/mu na privach... to stwierdzilem ze nie mam zamiaru juz na takich grac nie ma to jak gra na globalu mu ruleZ ^_^
nie wiem co sadzic o tej grze... gralem ale mnie nie rpzekonala... caly czas chodzisz i zabijasz smieszne stworki nie gralem na platnych serverach ale na tych darmowych lekki lipton jest
no wlasnie ty tylko zabijales smieszne stworki
jakbys wiecej pogral to zobaczyl bys jaki mialbys lipton wtedy
pvp, czy calym klanikiem jakiegos bossa naparzacie
albo wojny klanow
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.