Klan: botland
Wysłany: Śro 16 Sie, 2006 17:36
nappy napisał/a:
Bleh, arcade'ówka Live for speed rulez W demo można grać on-line za free (3 fury, 2 tory - kilka odmian). Licencja S1 i S2 kosztuje koło 150 zł chyba
To jest symulator więc nie nastawiajcie się na robienie zakrętów przy 200km/h
Ja śmigałem na tym przez dłuższy czas na kierownicy! Kozak. Tylko nie moge dobrze ustawić samochodu. Komputer ma szybsze więc jeśli nie startuje pierwszy to nie moge ich dogonic i przegrywam
POLECAM
Bleh, arcade'ówka Live for speed rulez W demo można grać on-line za free (3 fury, 2 tory - kilka odmian). Licencja S1 i S2 kosztuje koło 150 zł chyba
To jest symulator więc nie nastawiajcie się na robienie zakrętów przy 200km/h
Ja śmigałem na tym przez dłuższy czas na kierownicy! Kozak. Tylko nie moge dobrze ustawić samochodu. Komputer ma szybsze więc jeśli nie startuje pierwszy to nie moge ich dogonic i przegrywam
POLECAM
To ściągaj jeszcze raz, wpadniemy na jakiś serwer i dam ci moje sety do race XRT - 3,6s do 100
Zgadza soe arcade a co do LS to juz dawno w to gralem - dobra jest. Moze znacie jakies gry gdzie mozna by pograc w F1 poprzez siec ? a moze macie jakies F1 i hamachi ?Porezalo by sie cosik
W LFS są bolidy F1, ale musisz kupić licencje (bez kierownicy + **cenzura** się nie opłaca - miałem unlockera i na klawiaturze + myszce 100 metrów nie przejechałem ). Wyszedł update, unlocker już nie działa (działał tylko na lanie). Ale jeśli masz odpowiedni sprzęt, to kupuj w ciemno licencje! Kosztuje tyle, co nowa gra w sklepie, a radochy chyba 100 razy więcej.
Niezla faza z tymi wyscigami, mam upatrzona kierownice Logitecha z pelnym feedbackiem:D, mam juz glosniki 7.1, a z roboty wezme projektor i bede jezdzil caly weekend:D Fajnie, nie?
Musze tylko wygodny fotel znalesc
_________________ Born to kill... supported by dgl
I belive, I can fly... supported by rocket
Killing me softly, please... supported by <rotfl>