film podoba mi sie, choc czasem te fragi tak szybko lecialy ze nie ogarnalem ale za drugim razem juz wszystko widzialem . moze nie jestem specem ale jak dla mnie montaz wyczesany GJ
Hhaha no wiesz szczota za drobna opłatą mozemy sie dogadac
Nie no narazie nie planuje zadnych filmow, nie mam miejsca na dysku. A ten film zajmowal stosunkowo malo bo
po zrobieniu avikow z bmp, kompresowalem je Xvidem, jak podali na moviemakers. No i na koniec calosc znowu skompresowalem, prawie tym samym sposobem tyle ze z Matryą kwantyzacji Jawora...
A zeby jakosc byla krysztalowa no to z 40 GB by sie przydalo wolnego... Moj dysk ma tyle... Pozdro
ale czy wy wogóle czujecie powagę sytuacji?? pierwszy na świecie nie fragmovie z jakimiś niebotycznymi akcjami tylko lamemovie gdzie byłyby same kwasy, doopszoty itp ... to by było coś! zawładnęlibyśmy całym światem! (jak Pinky i Mózg ) Adamos - ty się jeszcze zastanów ...
_________________ Zawsze ktoś pobiegnie w prawo...
Adamos:
Audio: 9/10
Jakość obrazu: 9/10 (w jakimś filmiku widziałem tak zrobione, że aż oko bielało, niestety rozmiar swój miało )
Reszta kompresji: 9/10
Fragi: 8/10
Montaż: 9+/10
Hmm nie potrafie ci powiedziec, gdyz mialem przerwe z tydzien pozniej konczylem film, pozniej sie opiepszalem bo nie mialem pomyslu na intro itp. Ale troche mi to zajelo, staralem sie, zeby dokladnie bylo. Pare bledow widze , ale coz czlowiek uczy sie na bledach i to moja 1 produkcja dopiero.
no i dla mnie sie spodobal ... moze nie jest to film robiony przez kogos konkretnego ale jak na 1 raz to calkiem niezle Ci wyszlo ... GL w nastepnych produkcjach panie A
pozdro 444
_________________ nie ma ludzi postrzelonych ... są tylko źle trafieni