Film prezentuje moje fragi z ostanich meczy. Mam nadzieje ze wam sie spodoba, wlozylem w niego troche pracy i chcialbym abyscie to docenili Oceniajcie.
UPDATE: FTP juz dziala, sciagajcie
Chcialem przypomniec, ze jest to moj 1 film, wiec troche wyrozumiałości
jest to cytat z boarda
Ostatnio zmieniony przez SiD Nie 14 Sie, 2005 02:24, w całości zmieniany 3 razy
Jak na pierwsza produkcje fajnie wyszedl... to co mnie draznilo to ci napisalem na gg ;-] A to co mi sie podobalo to niezla kompresja filmu , fragi nawet nawet , filtry - szmery bajery etc ... AAAAAAA i najlepsze to z jaka predkoscia sciagnelem ten FILM...
Filmik fajny ja bym takiego napewno nie umiał zrobić
Ale dziwi mnie tylko jedna rzecz w tym filmie co tam na końcu robi napis w podziękowaniach ciasteczkowy potwór kolega chyba mnie nie lubi i stąd moje ździwienie no chyba że to było robione za czasów kiedy jeszcze razem graliśmy.
Ale ogólnie filmik spoko polecam zobaczyć
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
SiD [Usunięty]
Wysłany: Nie 14 Sie, 2005 13:41
chyba nie ciastek filmik był robiony nie dawno, dopiero 2 czy 3 dni temu był gotowy
imo super film! leszy od ostatniego filmu pentagramu. Fragi czasem nie takie super mega pr0 ale ogolnie całoś jest imo wyjeniezła:D ... no moze muzyka nie taka jaką lubie ale to juz kwestia biust...yyyy... gustu ...
8+/10
GJ slize! teraz zrób o mnie
_________________ Zawsze ktoś pobiegnie w prawo...