napisz do jakiej ceny byś chciał, z androidów bym brał motorole milestone jeden z lepszych telefonów na andoidzie, samsunga i9000 tez bardzo chwalą na forum ew. htc desire. Te telefony mają jedną wadę są bardzo drogie dlatego męcze się z moim htc magic
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
Klan: botland
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 17:31
No a ja mogę mieć Szajsunga za złotówkę, a HTC Desire za 200zł Zdecydowałem się na to drugie z resztą. Szkoda, że nie ma w PL jeszcze HTC Desire Z z klawiaturą qwerty rozsuwaną.
Ps.
Moja dziewczyna też chce coś na androidzie, tylko że dla niej telefon musi być z ciut niższej półki niż mój Desire.
Ja jej wciskam tego Samsunga bo go chwalą wszyscy, ale ona powiedziała, że na pewno go nie chce.
Alternatywnie może mieć HTC HD 2 lub HTC Smart. Co z tego wybrać?
Ostatnio zmieniony przez qBert Wto 04 Sty, 2011 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Windows Mobile 6.5 to nie praktyczny bajer dlatego moj i8000 poszedl do ludzi. Samsunga nie skreslam i dlatego kulam grosze na i9000 Bankowo "szajsung" bije Twoje HTC zywotnoscia baterii bo u HTC zawsze byla z tym bieda...
Ja mam LG GT540 i śmiga jak szalony,w piątek kuzynek wgrywał mi cyanogenmoda i osiągi mam troszke niższe niż Nexus One,którego posiada mój kuzyn dodam,że LG zakupiłem za 1 zł w abonamencie,polecam bo naprawdę świetnie się sprawuje telefon