jest mozliwosc zeby byla nieswietna, chodzi o grywalnosc crysis bardzo ładny dla oka ale jego grywalnosc odrzuca po pierwszej misji oby far cry miał coś wiecej do powiedzenia w tej kwestii... polecam Brother In Arms Hell's Highway!
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 12:10
hmm w campani wkurza troche odleglosc jaka trzeba pokonac zeby zrobic misje (niby sa tzw autobusy ale tylko w 5 miejscach oO) mapa jest ogromna! , fabula bardzo fajna moze troche monotonna . Mulitiplayer jest extra ! naprawde warto pograc !
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Nie 15 Mar, 2009 19:36
skoro ktos odkopal to dopisze tylko pierwsze wrazenie po kilku misjach - gta in da jungle
nie powiem, troche pozwiedzalem lokacje. ba, nawet znalazlem lotnie... ale loty nie byly juz tak zapierajace jak w jedynce... fabula calkiem z innej bajki a szkoda bo skoro 'dwojka' to powinna nawiazywac trescia do 'jedynki' imo... co nie zmienia faktu, ze fabula w jedynce byla... kto gral ten wie. ale koniec koncow fc2 lezy niedokonczone na moim pulpicie i tak chyba zostanie.
dokladnie to co u mnie ; x nie usuwam bo fajna gra ale jakos nie chce mi sie w to grac
mapa orgomna w ch - poprostu masakra, fajne zroznicowanie lokacji
Gra niezla, chociaz nie wciaga za bardzo fabula.. ale polonizacja jest jak zwykle do dupy! Grafa ok, narzekalbym na bronie i swietny wzrok przeciwnikow ktorzy wala do mnie a ja nawet lornetka mam problem wycelowac w takiego -_-