Wysłany: Wto 12 Lut, 2008 20:11 Zmiana prowidera ??
Mam takie pytanko - moze postawimy bydzie na innym laczu skoro kazda ingerencja w serwer ma go obciazac to czas to zmienic i dogonic konkurencje??Ewentualne koszty przy stalych graczach bylyby znikome a komfort gry nieporownywalny do dotychczasowego
Ja ze swojej strony moge powiedziec , ze jestem na etapie dogadywania lacza ale chcialbym poznac Wasze zdanie.
ja oczywiście jestem ZA a to dlatego, że jeżeli miałoby to poprawić komfort gry(który i tak już jak dla mnie jest wysoki) przy oczywiście nie zbyt wielkich kosztach to why not ? spróbować zawsze można.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Ostatnio zmieniony przez Aqq Wto 12 Lut, 2008 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Wto 12 Lut, 2008 21:07
buahaha, marzenie ściętej głowy!
Wy chyba nie macie pojęcia o jakich sumach tutaj mówimy?
Miesiąc łącza symetrycznego w tpsie o prędkości 2Mbit/s co będzie raczej za mało pod serwer kosztuje 1579,80 zł brutto. A do tego aktywacja też jakieś 1500 zeta.
Temat jest od razy do zamknięcia...
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Wto 12 Lut, 2008 21:21
z drugiej strony bydzia bez tych pingów/lagów to już nie będzie ta bydzia
qBert mam rozwiązanie na twój problem
Rosomak pokrywa aktywacje, Ty i Aqq co miesiąc po połowie bedziecie opłacać a reszta graczy po 1-2 zł się dołoży
buahaha, marzenie ściętej głowy!
Wy chyba nie macie pojęcia o jakich sumach tutaj mówimy?
Miesiąc łącza symetrycznego w tpsie o prędkości 2Mbit/s co będzie raczej za mało pod serwer kosztuje 1579,80 zł brutto. A do tego aktywacja też jakieś 1500 zeta.
Temat jest od razy do zamknięcia...
I tu sie kolego mylisz akurat pracuje w firmie zajmujacej sie tym - forum z naszej firmy jest - i koszt symetryka 2 to jest 800 zeta :p a po drudie widze ze swiat Cie meczy i jestes pesymista
pytam sie czy jestescie w stanie wydac 1 piwo miesiecznie na serwer gry i tyle o forum tez tak pesymistycznie pisaliscie a jak narazie widac jak smiga
Klan: botland
Wysłany: Wto 12 Lut, 2008 21:31
800 zeta miesięcznie chcesz zebrać? Jesteś co najmniej niepoprawnym optymistą! Tutaj jest problem zebrać 200 zeta jednorazowo. Ostatnio zbieraliśmy na hosting i zebraliśmy ze 100 zeta