Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 18:20
ritarded l. napisał/a:
clear. rolnik gratz interpa
Hah ja nawet nie wiem co to i do czego to sluzy wiec dziekuje. Pare razy wpisywalem w consoli ex_interp 0.01 ale nie wiem ocb wiec ee tego eeee pffff
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
eee pfff eee pfff eee pfff, moze bys zmienil raty po 30 na prawidlowe i dopiero interpa?
eee pfff eee pfff eee pff nie da sie ciebie trafic bo klatkujesz ee pfff eee pfff, juz wiekszosc bydziakow nie klatkuje wiec jestes jednym z nielicznych teraz hehehe_hehehe.
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 20 Sie, 2008 07:16
Ej ale ja tego poważnie specjalnie nie robie, wiec powiedzcie co mam zrobic to to zrobie.
lnk napisał/a:
eee pfff eee pfff eee pfff, moze bys zmienil raty po 30 na prawidlowe i dopiero interpa?
pffffffffff
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana