Gra ktos z Was moze w to? Ja zaczalem sezon temu, gra sie ciagle rozwija (2 dni temu update do nowej wersji 1.0). Aktualnie zaczyna sie nowy sezon, moze ktos jest chetny do gry? Zawsze mozna pograc ze soba sparingi Zapraszam wytrwalych
Klan: botland
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 16:19
Ja gram w hattricka już kilka lat ale jakoś nie mam mocy żeby się zająć porządnie drużyną i stoję w miejscu Polecam Ci go z całego serca, bo ta co ją tutaj prezentujesz zalatuje mi gówniarzerią
No i hattrick ma taką przewagę że go nie trzeba ściągać z netu, wystarczy przeglądarka internetowa i w 2 sek jesteś u siebie w klubie
Ostatnio zmieniony przez qBert Czw 06 Wrz, 2007 16:21, w całości zmieniany 1 raz
Do GoalUnited tez tylko przegladarka wystarczy. W hatricka gralem kilka sezonow, ale znudzil mi sie. Ten manager jest dla mnie bardziej grywalny, choc ma jeszcze sporo niedociagniec, ale to dopiero 3 sezon tej gry, a hattrick ma juz kilka lat
Ostatnio zmieniony przez foXx Czw 06 Wrz, 2007 16:22, w całości zmieniany 1 raz