Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 23:55 StarCraft II Unveiled!
No i stalo sie kultowy RTS StarCraft, po dziesiaciu latach dnia 19/05/07 doczekala sie kontynuacji, przyblizona data wydania to pazdziernik nastepnego roku. Jak widac tutaj gra bedzie w pelni 3D. I co o tym myslicie, bo mi juz slinka zaczyna leciec . Przypominam ze gra jest dopiero "na desce kreslarskiej".
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
A na tej stronce macie troszke ladnych filmikow z 2 czesci gry wszechczasow
c&c 3 to pikus .. jeszcze takiej grafy w grze rts nie bylo .... a jak dodac grywalnosc (ale to nie dziwi, bo wytwory blizzarda to zawsze pierwsza polka) to dostaniemy gre, ktora przez ladne kilka lat moze byc na pierwszym miejscu list przebojow (do czasu wydania starcrafta 3 )
_________________ Lux vitae
Ostatnio zmieniony przez kyryry Wto 22 Maj, 2007 00:09, w całości zmieniany 1 raz
jak wypuszcza to gierke w paku z z jedynka to mnie bedziecie tyle widziec na b1 uwielbiam starcrafta!!!!!! gram od premiery ale odtatnio chialem kupic drugi orginal i niegdziejej nie znalazle
tukaczev lepiej ze na desce niz wogole gdzies tam daleko gdzie ludzie domniemaja ze to diablo 3 czy wow8
Wole poczekac na SC2, nizeli mam wydac kase na WoWa
Zwlaszcza ze SC1 to juz kultowy RTS, w ktory sie z Baba pogrywalo troche czasu temu ^^
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
ja gadalem z anvim gdzie to talatajswo moge kupic.. pol wrocka zszedlem i nic.... w sobote bed eu kuzyna i moze orginal bede mial ;p takich mega gierek nie ma co sciagac... wg mnie trzeba kupic bo takie cuda wychodza raz na 10 lat!
nie lubie tego typu gier, ostatnio w ogóle nie lubie rzadnych gier poza CS, próbowałem kupować gry ale wszystkie szybko mi sie nudzą i je odstawiam albo rozdaje. Nawet tak długo oczekiwany STALKER mnie nie rusza, leży na półce po kilku godzinach grania > pełen niedopracowań, bugów i ogólnie ma wymagania z kosmosu ... beznadzieja
Jak już gram to tylko w CS, przy grach typu starcraft potrafie usnąć