Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 12:50 w co mogę sobie pograć w robocie?
jak w temacie .. tylko bez żadnych instalacji jakiegoś szita, albo coś niebezpiecznego bo komp z roboty jak mi uciekną dane to sobie w łeb strzele (nudzi mi się w robocie) ... może znacie jakąś ciekawą gierkę bo już jestem po wszystkich tetrisach, pasjansach, saperach, bomberach i innych i niedługo ugryze biurko z nudów heeeeellllpppppp
musialbys uscislic o jaki typ Ci chodzi rpg, mmorpg, rts itd...? dla niektorych cos moze byc ciekawe a dla niektorych nie
btw jaki miales czas w saperze na poczatkujacy?^^
ja bym proponowal ogldac filmy a z gier to www.poszkole.pl moze cos sie spodoba na www.maxior.pl jest nawet Warcraft 1 napisany w JAVI-e wiec mozna sobie pograc
pograj na giełdzie www.biznes.onet.pl i klikasz na Gra. Niezła zabawa. Wszystko jest tak jak na prawdziwej giełdzie, kursy prawdziwe, tylko kasa jest wirtualna. polecam
musialbys uscislic o jaki typ Ci chodzi rpg, mmorpg, rts itd...? dla niektorych cos moze byc ciekawe a dla niektorych nie
btw jaki miales czas w saperze na poczatkujacy?^^
teraz to już jest dowód ... w tej rodzinie istnieje jakiś kult, współzawodnictwo w saperze : słyszałem że nowik pobił jakiś rekord w saperze, słyszałem także ze dzejmsik też trenuje grubo a teraz ... biednego akire zagonili ... czyżby motywacją była kolacja ? jest lub jej nie ma?
Co prawda trzeba instalować, ale genialny bilard multiplayer Za friko oczywiście, fajna graficzka, gierka nawet skomplikowana (w robocie ci się nudzi to pojmiesz co i jak ). Można pograć z innymi znudzonymi w pracy w tym momencie