Witam,
mam taki problem, moj mikrofon w słuchawkach przestał działać (strasznie słabo łapie, trzeba krzyczeć wtedy dopiero coś tam go ruszy) poinstalowałem nowe sterowniki, posprawdzałem ustawnienia, wszystko ok. Mam prośbe : pomożcie mi co jeszcze mogę zrobić albo polećcie jaki słuchawki z mikro kupić do 50zł, żeby wygodne i dobre. Moje słuchawki były nawet ok, i miały gwarancje 24miechy ale wiecie jak to jest - pogubiłem gwarancje i opakowanie przy przeprowdzce.
z gory dzieki
Ja używam najtańszych słuchawek Media-techu (ok. 10 pln) z micro ofc i jak do tej pory - 2 lata~ - nie miałem żadnych problemów, więc chyba moge polecić .
Witam,
mam taki problem, moj mikrofon w słuchawkach przestał działać (strasznie słabo łapie, trzeba krzyczeć wtedy dopiero coś tam go ruszy) poinstalowałem nowe sterowniki, posprawdzałem ustawnienia, wszystko ok. Mam prośbe : pomożcie mi co jeszcze mogę zrobić albo polećcie jaki słuchawki z mikro kupić do 50zł, żeby wygodne i dobre. Moje słuchawki były nawet ok, i miały gwarancje 24miechy ale wiecie jak to jest - pogubiłem gwarancje i opakowanie przy przeprowdzce.
z gory dzieki
Mikrofon przestal dzialac,no ale co normalnie dzialal,siadasz na 2 dzien na kompa i nie dziala Sprawdz w opcjach glosnosci czy masz dobre urzadzenie ustawione.Te sluchawki co mam teraz to sa juz moje 4 Reszta albo sie rozwalila albo przestala dzialac tak jak tobie Ostatnio tez mialem z tymi sluchawkami problem ale jakos go naprawilem i narazie jest ok
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
wszystko tam jest ok, jeszcze dzisiaj sprobuje inna parą - mam ich chyba ze 3 bo ciągle mi coś nie pasuje, jak nie cisną to mnie denerwują albo się psują - może coś pomoże - jak nie to i tak kupie sobie taki jak psychiczny bo chciałem takie pełne na uszy żeby nie słuchać narzekań baby albo "m jak milosc", "magda m" albo innych hiciorów