CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
słuchawki
Autor Wiadomość
WEGier

Klan: na drzewie :)
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 17:24   słuchawki

Witam,
mam taki problem, moj mikrofon w słuchawkach przestał działać (strasznie słabo łapie, trzeba krzyczeć wtedy dopiero coś tam go ruszy) poinstalowałem nowe sterowniki, posprawdzałem ustawnienia, wszystko ok. Mam prośbe : pomożcie mi co jeszcze mogę zrobić albo polećcie jaki słuchawki z mikro kupić do 50zł, żeby wygodne i dobre. Moje słuchawki były nawet ok, i miały gwarancje 24miechy ale wiecie jak to jest - pogubiłem gwarancje i opakowanie przy przeprowdzce.
z gory dzieki

Moras

Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 20:05   

Ja używam najtańszych słuchawek Media-techu (ok. 10 pln) z micro ofc i jak do tej pory - 2 lata~ - nie miałem żadnych problemów, więc chyba moge polecić :crazy: .

psychic

Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 23:12   

ja uzywam tych i sa naprawde super :D tylko, ze mam ladniejszy kolor niz na zdjeciu :P :D

WEGier

Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 07:44   

psychic napisał/a:
ja uzywam tych i sa naprawde super :D tylko, ze mam ladniejszy kolor niz na zdjeciu :P :D

a jak mikro zbiera ? DObrze cie słychać ? Pytam bo chciałem wam pośpiewać na serwie ku pokrzepieniu serc a nie mogę ;(

psychic

Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 13:10   

WEGier napisał/a:
psychic napisał/a:

a jak mikro zbiera ? DObrze cie słychać ? Pytam bo chciałem wam pośpiewać na serwie ku pokrzepieniu serc a nie mogę ;(

mikrofon tez wypas ;)
nawet spiewac mozna :D

MIKAS

Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 14:46   Re: słuchawki

WEGier napisał/a:
Witam,
mam taki problem, moj mikrofon w słuchawkach przestał działać (strasznie słabo łapie, trzeba krzyczeć wtedy dopiero coś tam go ruszy) poinstalowałem nowe sterowniki, posprawdzałem ustawnienia, wszystko ok. Mam prośbe : pomożcie mi co jeszcze mogę zrobić albo polećcie jaki słuchawki z mikro kupić do 50zł, żeby wygodne i dobre. Moje słuchawki były nawet ok, i miały gwarancje 24miechy ale wiecie jak to jest - pogubiłem gwarancje i opakowanie przy przeprowdzce.
z gory dzieki

Mikrofon przestal dzialac,no ale co normalnie dzialal,siadasz na 2 dzien na kompa i nie dziala ?? Sprawdz w opcjach glosnosci czy masz dobre urzadzenie ustawione.Te sluchawki co mam teraz to sa juz moje 4 :P Reszta albo sie rozwalila albo przestala dzialac tak jak tobie :/ Ostatnio tez mialem z tymi sluchawkami problem ale jakos go naprawilem i narazie jest ok :banan:

WEGier

Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 14:50   

wszystko tam jest ok, jeszcze dzisiaj sprobuje inna parą - mam ich chyba ze 3 :lol: bo ciągle mi coś nie pasuje, jak nie cisną to mnie denerwują albo się psują - może coś pomoże - jak nie to i tak kupie sobie taki jak psychiczny bo chciałem takie pełne na uszy żeby nie słuchać narzekań baby albo "m jak milosc", "magda m" albo innych hiciorów

Odpowiedz do tematu