Wysłany: Sob 19 Mar, 2005 09:11 Ja Poprostu juz nie mam sily!!
Siema!!
dnia 18.03.2005 dostalem bana chyba to juz 3 w tym miesiacu za niby zekomy burstfire!!
Ja czegos takiego nie mam w configu!!!!!!!!!!!!! sprawdzalem kilka razy!!!!!!! po pierwszym banie zmienilem sobie config po drugim banie mialem pretensje do zioma bo mial skrypt na 180stopni i zaladowal swojego confa jak byl u mnie na bydzi i dostalem drugi raz!!! wczoraj znowu poraz 3 za burst!! ale sprawdzalem kilka razy nie mam czegos takiego i nic z tym zwiazanego... aha chcialem dodac ze dostalem bana na 2 serwach bydzia i sulek..co na suleku nie gralem wczoraj wogole!!!!!!! o co w tym cho0dzi do wafla jasnego ? Jezeli bedzie jakies konkretne ustalenie dajcie znac i bardzo prosze o sciagniecie bana moj config wlasnie kasuje robie chyba jkuz 4 conf ! nowyyy! od podstaw!!!!!
Z gory Wilkie dzieki moj steam id to STEAM_0:1:6898906 i wytumaczcie mi konkretnie oc o chodzi bez zadnych szczekan bo ja grzecznie bez czitow sie pytam!! i po drugie lubie bydzie duzo znajomkow!!!!
PozdroNaLagu!!k!PsychoLogical!
Kurde! Czy tak cieżko wam jest grać bez zadnych udziwnien? Ja mam zwykly czysty cfg, taki ustawiany z poziomu gry, a do configa tekstowo dopisałem tylko bindy na say i na kupowanie. Nie mam zadnych syfow, nawet najprostszego skryptu na cancel reloading czy jakoś tak. Od wszystkich lat jak gram w cs'a nie mialem zadnego bledu! Zadnego wykrycia skryptu! Nic! A wam co chwile cos wyskaku. Wiec PO CO KOMBINUJECIE?
po 1 ja tez to mialem i juz wiem co to jest .... tu chodzi o to ze twoj steamid ma jakis blad odinstaluj go i scianij najnowszego ...
po 2 bana ci nikt nie zdejmie masz go na 24godziny na HLGuardzie nie na serverze ...
po 3 jesli masz tez na sulku to pewnie jestes na jakies czarnej liscie skoro masz bana na sulku pomimo tego ze tam nie grales ....
solid tu niechodzi o cfg widze ze mozna mowic ... ja zmienilem config 20 razy pare razy zrobilem jak ty i co .. nic ... ale dokopalem sie do takiego malego artukulu .... wlasnie tam bylo opisane ze to blad steama ... trzeba usunac starzego tego bez ostaniego upgrada i zainstaolwac najnowszego ...
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
RastamaN [Usunięty]
Wysłany: Sob 19 Mar, 2005 11:26
Na Czarnej liscie ? ja nie czit!!! a po drugie ja nie wklejam zadnych syfow do cfg!!! mam tez czystego cfg! zaraz sie chyba rozbecze!! najabardziej mnie martwi jakas czarna lista!! jaka lista!? ja nei wiem!! bania!! bede czekal w takim razie ! ehh!!
PozdroNaLagu!
przeczytaj moj post wyzej dokladnie .... napisalem cos o steamie ..
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
O to moj cfg a tak w ogole chyba nie dostalem bana na 24/h tylko na troche wiecej bo proooboje wejsc tera na bydzie i mam banna a to juz 19 a ban byl wczoraj o 11 ehh . Njabardziej to mi szkoda ludzi na serwie!!!(mam pech ale moze da sie cos zrobic!!! pomozcie!!! powaga to moj stary cfg!!!
Pozdrowka!!!!
[ Dodano: Sob 19 Mar, 2005 20:39 ]
KoLeS a o ty bledzie co mowiles to odinstalowalem steama zainstalowalem ponownie zrobilem pelnego update!! i ten syf klei mi sie dalej chociaz nei wiem o co chodzi i nie wiem moze dostalem bana od jakiegos admina ale nikt sie nie przyznaje wiec to chyba HLG ale HLG dalej na 24 a bana juz mam 2 prawie dzien!! czyli 39 godzine nie wiem moze H@ moglby cos pokombinowac albo zobaczyc co w trawie piszczy!!
Prosze o Podanie przyczyny przynajmniej co i jak jak to od kogos ban bo w tym momencie ja jestem zdezoorientowany!! nie wiem za co nie wiem od kogo i kurde KoleS zrobiles mi banie z jakas czarna lista!! ladny trip..! no nic zrobcie cos!!
PozdroNaLagu!
k!PsychoLogical!