Wiec tak na wspie powiem ze noobostwo ktore rozszezylo sie na bydzi siengleo zenitu. Nie bede dluzej sie w tym bagnie tazal. Od dznia dzisiejszego nie wchodz na server cs-fusion.
Do adminów
ad1. Nie wiem czy wy nie widzicie co z servem jest wchodza ludzie maja czity niedozwolone skrypty itp itd. zamiast robic cos zeby sie to zmienilo to olaliscie sprawe calokowicie po dlugosci.
ad2. Szanowy pan kodik .... chyba nie w tych czasach sie pan urodzil tacy kozacy jak pan to byli dawno ... to co dzisiaj powiedziales ze wystawisz swojego najelszpszego zeby zemna gral to oznacza za jestes na tyle tchorzliwy ze sam nie zagrasz 1 na 1 ale z tym to juz dalem sobie spkoj chodzi o sam fakt ... kozak sie znalazl buhahahh zlosny typ mialem cie za kogos o wiekszy rozumie ... pomylilem sie ...
do ziomow
chcialem tutaj na dowidzenia pozdrowic all moich ziomow i kumpli z servera ... liqs mietus jakotor nowik vortex sidney i cala reszte milo bylo was poznac ....
pozdrawiam was ...
od teraz nie wchodze na forum cu all
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1