Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 08 Cze, 2007 10:04
odbanujta go albo skrócić, bo nie mam kogo zabijać z rana, a on chyba nigdy nie śpi
Ale też tą Twą wypowiedź można różnie interpretować z tego też powodu nie powinno sie używać słowa "mama" w zdaniach, w których zawarte są wulgaryzmy czy też chamskie podteksty.
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 08 Cze, 2007 10:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią 08 Cze, 2007 12:59
koJOt, no ba, przecież widać, że żałuję Nie mam teraz się gdzie podziać
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
jak dla mnie to powinien dostać przedłużenie bana na 200lat, wjazd na chatę, wypić mu wodę z akwarium, posprzątać mu pokój i zabrać mu bieliznę. Nie wyobrażam sobie żeby ten Pan mógł grać na równi z tak wybitnymi osobistościami jak ja czy PeCzeKa
dlatego zgłaszam propozycje o zdjęcia bana
a poważnie : sesja stresowy okres w życiu i czasem puszczają zwieracze, a myśle że raczej na pewno pan BiOSS nie będzie praktykował takiego zachowania w przyszłości. Przeprosił to niech jeszcze przyrzeknie że on się za mnie ochajta z tą krwiopijczynią i może grać dalej wśród EL1Ty
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.