FoXx dostaje dwie doby, mexel miesiac, bo mu sie jeden ban "upiekl".
Czemu tak? Dla zasady, tj. admin musi byc w duzym stopniu obiektywny i rozliczyc obie strony, pozatym nie mam zamiaru tlumaczyc mexel'owi jesli sie tu zjawi, czemu foXx nie dostal bana skoro on pierwszy go zabil. Ban krotki, niemal identyczny z banem dla Bo$s, ktory rowniez nie mial czystych rak. To tyle z mojej strony, czekam tylko na odpowiedz foXx'a lub kogos z S@ i zamykam.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: botland
Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 17:17
foXx napisał/a:
ale 2dni dobrze mi zrobi, bo akurat mam jutro i we srode kolosa wiec sie poucze
to ja powinienem się zbanować do końca czerwca
A co do tematu to podkreślam jeszcze raz że nie ma się czego bać - dawać na forum dowody i ktoś załatwi to za was. Nie ma co się w jakieś kłótnie wplątywać. Myślę że werdykt sprawiedliwy