Panowie/Panie potrzebuję pomocy,a mam dziwny problem o.O
Od pewnego czasu,kiedy odpalę kompa wszystko działa sprawnie,zapuszczam sobie jakąś muzykę,głos jest.Nagle zaczyna się ciche trzeszczenie/syczenie w głośnikach,które z czasem robi się coraz głośniejsze.Gdy wyłącze głośniki,a po chwili włączę głosu już nie ma w ogóle,a co najlepsze,nagle cały komp się sypie w postaci takiej,że wszystko co ma jakikolwiek związek z dźwiękiem staje się "brak odpowiedzi" po chwili,działa jednak po krótkiej chwili znowu pojawia się "brak odpowiedzi" i tak w kółko. Gdy zrestartuje kompa,dźwięku nie ma od razu po uruchomieniu,a głośniczek w prawym dolnym rogu jest przekreślony białym krzyżem,w czerwonym kółku z dopiskiem "brak zainstalowanego urządzenia wyjściowego audio" , ale błędy z "brakiem odpowiedzi"dalej są i z czasem się nasilają.
Potrzebuje waszej pomocy,instalowałem najnowsze stery, to nic nie pomogło. Szlag mnie już trafia z tego powodu,bo ni to posłuchać muzyki,ni to normalnie na kompie popracować... ;|