CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
Sinecod - Pon 28 Kwi, 2008 17:37
WEGier napisał/a:
no tak ale jedno jest wieprzowe
ahahahahahahahhahahaha nie no niemoge z wyngrem ... wezcie go !domeztoz - Pon 28 Kwi, 2008 21:44 ta z lewej to zeby nie ten long nos to bym ja nawet uklul <mysli> <wstydnis> Sinecod - Pon 28 Kwi, 2008 21:58
domeztoz napisał/a:
ta z lewej to zeby nie ten long nos to bym ja nawet uklul <mysli> <wstydnis>
a ja gdyby nie to ze mieszkam na drugim koncu kraju to bym ta z prawej wzial w gory do jakiegos lasu i pokazal gdzie niedzwiedz grasuje adaxdk - Pon 28 Kwi, 2008 22:44
domeztoz napisał/a:
Ty lepiej znajdz pierwsza dziewczyne co nie kończy sie na .jpg, a nie wybrzydzasz
pozatym Ty "kłujesz" w nos ? to czemu skarżysz się że długi ke
Sinecod napisał/a:
a ja gdyby nie to ze mieszkam na drugim koncu kraju to bym ta z prawej wzial w gory do jakiegos lasu i pokazal gdzie niedzwiedz grasuje
a Ty niedzwiedza trzymaj tam gdzie trzymasz i nie wywoluj go z lasu qBert - Pon 28 Kwi, 2008 22:46
adaxdk napisał/a:
domeztoz napisał/a:
Ty lepiej znajdz pierwsza dziewczyne co nie kończy sie na .jpg, a nie wybrzydzasz
albo raczej .avi domeztoz - Pon 28 Kwi, 2008 22:59 dobra... sora za ot ale musze sie bronic...
.avi
.jpg
.rmvb
real...
wszystko co idze...
'siostra zbiera aktorow, brat wycina pilkarzy a ja tylko gole baby jesli gdzies zauwaze' Uczulony` - Wto 29 Kwi, 2008 06:30 ale wy nie wyzyte , do wojska !WEGier - Wto 29 Kwi, 2008 07:50
Uczulony` napisał/a:
ale wy nie wyzyte , do wojska !
na herbatę z bromem - wtedy wam nie stanie maścik nawet jakby przylazła do was Adriana Lima i powiedziała że zaciął się jej staniczek i prosiła o pomoc no. 10 - Wto 29 Kwi, 2008 09:07 http://img253.imageshack....1d2dc3yqir7.jpg :FPuma - Wto 29 Kwi, 2008 09:10 Slicznaaa! A wczoraj tak plakales ze juz nie masz sil ;>