keke to wez jakos zrób zeby to było 14 września, będziemy (ja z Twoim potomkiem) razem urodziny obchodzic WEGier - Śro 16 Kwi, 2008 07:32
adaxdk napisał/a:
WEGier napisał/a:
no bede .... we wrzesniu
keke to wez jakos zrób zeby to było 14 września, będziemy (ja z Twoim potomkiem) razem urodziny obchodzic
taaaa ..... przytrzymam skubańca Puma - Śro 16 Kwi, 2008 13:03 Nie 14 a 18 ! Grat Wegier ) a mi zostalo jeszcze tylko 5 tyg ))i.S.b - Śro 16 Kwi, 2008 17:21 super footkaaa też bym chciał synka ale póki co, to nie znam nikogo na tyle odpowiedniego, żeby przyjął ode mnie tak cenne nasienie beeez kitu ... albo już jestem zacfany dla dziewczyn, albo nie spotkałem takowej, która by była 4 me ... ale nic, <<searching_in_progress>> MIKAS - Śro 16 Kwi, 2008 17:29
IrYs napisał/a:
super footkaaa też bym chciał synka ale póki co, to nie znam nikogo na tyle odpowiedniego, żeby przyjął ode mnie tak cenne nasienie beeez kitu ... albo już jestem zacfany dla dziewczyn, albo nie spotkałem takowej, która by była 4 me ... ale nic, <<searching_in_progress>>
loading 1% bamc - Śro 16 Kwi, 2008 17:33
MIKAS napisał/a:
IrYs napisał/a:
super footkaaa też bym chciał synka ale póki co, to nie znam nikogo na tyle odpowiedniego, żeby przyjął ode mnie tak cenne nasienie beeez kitu ... albo już jestem zacfany dla dziewczyn, albo nie spotkałem takowej, która by była 4 me ... ale nic, <<searching_in_progress>>
loading 1%
FATAL ERROR! ROSOMAK - Śro 16 Kwi, 2008 19:19 dzieki wszystkim to moja wspaniala zonka robila toa fotke Sinecod - Śro 16 Kwi, 2008 21:09
IrYs napisał/a:
moje skromne wyobrazenie o irysie wlasnie upadlo ...