CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
i.S.b - Czw 03 Sty, 2008 11:05 ... : )BABCIA - Czw 03 Sty, 2008 11:17 ja nie wiem jak taka ładna dziewczyna poznała takiego kargula
a to ja wasz pan w świeta w cardriff
a tu nad oceanem ale cholera byl odpływ akurat
qBert - Czw 03 Sty, 2008 11:19
IrYs napisał/a:
dał mi tysiaka za to, żeby zrobić sobie przy nas zdjęcie ze swoją girl ... nie znam typa w ogóle, ale jak tak patrze na te różne foty, to wydaje mi się, że to chyba qBert
HH@H@H@H@H@H@
Moja kasa!
BTW. Miałeś dać to z groźną miną! i.S.b - Czw 03 Sty, 2008 11:27 @ BABCIA: też się dziwię, jak Ty wyrwałeś tą swoją żonę
@ qBert :
zdj qBerta z groźną miną specjalnie na forum, żeby każdy wiedział, jaki on jest groźny i żeby się każdy go bał cU@dwór typy BABCIA - Czw 03 Sty, 2008 11:42 haha qubert tak rece wystawił jakby miał motyla conajmniej jak pudzian WEGier - Czw 03 Sty, 2008 12:22
BABCIA napisał/a:
haha qubert tak rece wystawił jakby miał motyla conajmniej jak pudzian
dobrze że ktoś szybko robił zdjęcia bo by się chłopaki podusili na tym bezdechu adaxdk - Czw 03 Sty, 2008 12:54 ... pewnie do teraz ma zakwasy qBert - Czw 03 Sty, 2008 13:34 miało być groźnie, nie?
Ale miałem polewkę jak te zdjęcia były robione Swoją drogą dobry aparat w telefonie jak nawet tutaj widać jakie mam czerwone oczy P-C P-K - Czw 03 Sty, 2008 14:52 Oczy czerwone od tego co bierzesz żeby tak sie rozrastać. Rzeczywiście groźny koleżka.siatkarz - Czw 03 Sty, 2008 15:09 irysku a tam w tle carlo rossi? rotfl bo przypomnialo mi sie co do tego wina: "a kto to byl k%&* carlo rossi?" haha