CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Zmiana prowidera ??
orion151 - Nie 17 Sie, 2008 19:24 admini zastanawiają się nad serwerem 4fun, teraz tylko trzeba czekać na ich decyzje WOJTAS - Nie 17 Sie, 2008 21:51 najlepsze 4fun Aqq - Pon 18 Sie, 2008 00:22
orion151 napisał/a:
admini zastanawiają się nad serwerem 4fun, teraz tylko trzeba czekać na ich decyzje
nad czym sie tu zastanawiac, jest szansa to trzeba ja wykorzystac nie wyjdzie to trudno...
nad czym sie tu zastanawiac, jest szansa to trzeba ja wykorzystac nie wyjdzie to trudno...
Podzielam kolegi zdanie
Jaki znow OT? Odczepcie sie o !no. 10 - Pon 18 Sie, 2008 07:14
orion151 napisał/a:
admini zastanawiają się nad serwerem 4fun, teraz tylko trzeba czekać na ich decyzje
Chyba jednak qbert sie pomylił bo najwidoczniej rozmowy już jakieś były.
Władza dla ludu ! Załóżcie topic i dajcie ankiete z możliwymi propozycjami, a nie jacyś admini beda decyzje podejmować
[ Dodano: Pon 18 Sie, 2008 08:14 ]
Puma napisał/a:
Cytat:
Podzielam kolegi zdanie
Jaki znow OT? Odczepcie sie o !
<------- właśnie taki OT jak ten tutaj , w y j corion151 - Pon 18 Sie, 2008 08:55 W sprawie serwera bydzia 3 wypowiadajcie sie i glosujcie w tym temacie