CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Wybory cd..
opar - Wto 02 Paź, 2007 06:17
qBert napisał/a:
opar napisał/a:
Wspominali o koalicji z PSL
to są ślizgacze n1! Byli w większości rządów, a nigdy nie wygrali wyborów
noooo,a np. : SAMOOBRONA weszła do parlamentu po raz 2 - o ile się nie mylę, a w rządzie byli 1 raz....
a wg. mnie choć nie będę głosował na nich głosował - PSL jakoś nie ma takich "przekrętów" w partii, no i nie są tacy awanturnicy jak cała reszta adaxdk - Wto 02 Paź, 2007 07:35
Wczoraj oglądałem "Majewski Show" ja głosuje na "ąę" RadukE - Wto 02 Paź, 2007 10:27
Sylwia napisał/a:
TYLKO NIE PO
jasne ze PO ... przeciez nie PIS
[ Dodano: Wto 02 Paź, 2007 11:31 ]
Sylwia napisał/a:
Tusk ma oczy diabła wystraczy hahahaha
i fajna córke siatkarz - Wto 02 Paź, 2007 10:33 wszystko byle nie pis-o-lis a jesli nie wyjdzie to bedziemy krajem 3swiata bekadomeztoz - Wto 02 Paź, 2007 11:04 to znaczy ze awansujemy z drugiego swiata?!? fajnie kyryry - Wto 02 Paź, 2007 15:23 Usłyszane w radiu:
"Kto moim zdaniem wygrał debatę?
Tusk bo nie przyjechał, zaoszczędził na taksówce, będzie jeden smutny plakat więcej na ulicy
A kto przegrał?
Ci co chcieli oglądać "M jak miłość" "
I tak moim zdaniem powinniśmy podchodzić do tych wyborów, bo nikt poważny nie startuje.
Z basha:
"<Kosior> Przy obecnej jakości kandydatów pójście na wybory to przyjemność, którą można porównać jedynie z wizytą w burdelu celem wybrania sobie żony." WEGier - Wto 02 Paź, 2007 17:37
kyryry napisał/a:
Usłyszane w radiu:
"Kto moim zdaniem wygrał debatę?
Tusk bo nie przyjechał, zaoszczędził na taksówce, będzie jeden smutny plakat więcej na ulicy
A kto przegrał?
Ci co chcieli oglądać "M jak miłość" "
I tak moim zdaniem powinniśmy podchodzić do tych wyborów, bo nikt poważny nie startuje.
Z basha:
"<Kosior> Przy obecnej jakości kandydatów pójście na wybory to przyjemność, którą można porównać jedynie z wizytą w burdelu celem wybrania sobie żony."
prawie się posikałem
kocham nasz naród właśnie za poczucie humoru, przynajmniej w tym jesteśmy debeściaki. siatkarz - Wto 02 Paź, 2007 18:28 to w radiu to fragment felietonu miedzy 'bugiem a prawda' leci na rmffm tez dziasij to slyszlalem i malo nie padlem hahahahhaopar - Śro 17 Paź, 2007 06:47 Nooo narodzie : nie rydzyqjta urna twoja mać
Ostatnio była bardzo oburzona, że nie startuje z pierwszego miejsca na liście PiS...
Typowy żołnierz ojca Tadeusza - fuj WEGier - Śro 17 Paź, 2007 07:30 "kto nie pójdzie na wybory albo zagłosuje na PIS - może mnie spokojnie wykasować z kontaktów"