CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
BABCIA - Sob 24 Lis, 2007 17:26 razel jaki ty brzydki jesteś hehe
baba w anglii
i.S.b - Sob 24 Lis, 2007 18:16 BABCIA spoko foty, sluchaweczki, że niby ma kontakt z bazą
A Ty Puma, nie hahaha, hahahaha, tylko zapodaj swoje foto, ladnie to się tak wyśmiewać z innych, a swojego fejsa nie pokazywać Nie bądź taka cwana Zapodawaj foty, albo nie brechtaj się z innych Uczulony` - Sob 24 Lis, 2007 19:08
IrYs napisał/a:
BABCIA spoko foty, sluchaweczki, że niby ma kontakt z bazą
A Ty Puma, nie hahaha, hahahaha, tylko zapodaj swoje foto, ladnie to się tak wyśmiewać z innych, a swojego fejsa nie pokazywać Nie bądź taka cwana Zapodawaj foty, albo nie brechtaj się z innych
no przeciez dala fote pare stro temu qBert - Sob 24 Lis, 2007 23:26
IrYs napisał/a:
A Ty Puma, nie hahaha, hahahaha, tylko zapodaj swoje foto,
a ty tylko bebebebe bebe bebebe bebe
adnotacja do tego wyżej - to do irysa i innych co byli na tsie wtedy
Babcia, pozycja przed kompem na dziewicę orleańską i.S.b - Sob 24 Lis, 2007 23:49
Uczulony` napisał/a:
IrYs napisał/a:
BABCIA spoko foty, sluchaweczki, że niby ma kontakt z bazą
A Ty Puma, nie hahaha, hahahaha, tylko zapodaj swoje foto, ladnie to się tak wyśmiewać z innych, a swojego fejsa nie pokazywać Nie bądź taka cwana Zapodawaj foty, albo nie brechtaj się z innych
no przeciez dala fote pare stro temu
Ale jedną i do tego nei wyraźną
bebebe bebebe bebebe nappy - Nie 25 Lis, 2007 00:42 asaaaaaaaaaaaa babcia i ty do mnie byczku mowisz? ja myslaelm ze ty fajna zdupa jestes jakas <jołk>
sryz a pismo ale troche wciezty jestem wiec luzzzzzzz
babcia byczku XDAqq - Nie 25 Lis, 2007 01:01
Druga odsłona JUST TO LOL WOJTAS - Nie 25 Lis, 2007 01:50
ze szczura... a co...a jak
Just ... hahahahaha jaka mina!?adaxdk - Nie 25 Lis, 2007 02:02 Leżę
IrYs napisał/a: