To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - koniec old boys

patterson - Śro 21 Lis, 2007 19:45

Uwaga oświadczenie Administracji przekazane przez moją skromną osobę.

Administracja Byłego juz serwera OldBoys informuje, że serwer ten przestał już istnieć i jak na razie nie przewidziana jest jego reanimacja. Zamkniecie działalności nie ma nic wspólnego z sytuacją serwera Domowe Przedszkole, a jego przebudowa jest wynikiem potrzeby odświeżenia. Posiadają inne domeny i nie mają żadnego związku. Cześć ludzi byłego już serwera OB przyłączyła się do działalności i przebudowy DP, jednak na zasadzie koleżeńskiej pomocy nie żadnej wspólnoty. Reasumując serwer OB sobie, DP sobie. Jedynym serwerem który będzie funkcjonował jest serwer Domowe Przedszkole i jest on serwerem niezależnym.

Dziękuję

nappy - Śro 21 Lis, 2007 19:55

szkoda, grało się kiedyś na sulku :) pamiętam jak z nowikiem robiliśmy turniej cs fjużyn :D Stare czasy, no ale cóż. A DP mi w ogóle nie pasuje, już wole awacomy (ale nie pogram bo mnie pobanowali za niby kody ;( )
patterson - Śro 21 Lis, 2007 20:06

Abstrahując od obecnej sytuacji to były piękne czasy. Pamiętam jak dziś , jedyne czego bardzo żałuję to nieczysta sytuacja w której rozeszło się Fusion, człowiek młody to i głupi. Dziś tych kłótni żałuję, trzeba było się rozstać w zgodzie. Sam okres grania wspominam z łezką w oku. :)
psychic - Śro 21 Lis, 2007 21:22

tymozyna napisał/a:
a ja na sulku dostalam pierwszego w zyciu kopa :D

ja tez pierwszy raz dostalem kopa za przekroczenie stref, chyba z malego na inferno raszowalem :D i to wlasnie prawdopodobnie na sulku bylo :D
ogolnie to szkoda ;)

potek - Pią 23 Lis, 2007 07:57

teczufka napisał/a:
Dla Ciebie konkurencja, a to wlasnie dzieki serwerom sulka trafilem na bydzie i poznalem wielu ciekawych i przyjaznych ludzi, wiekszosc z nich juz nie gra :( Taki los serwerow bez H@

święte słowa ;)

Vegeta - Sob 24 Lis, 2007 11:36

ja tez pamietam czasy sulka .. to byl moj pierwszy server.. dzieki ciasteczkowemu go poznalem ahh czasy byly piekne ... pierwsze wejscie na server i zero ogarniecia a do tego jakies strefy i nie wiadomo bylo z czym to sie je... ahh do tego ta ekipa ... ;( tylu znajomych ...