To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - nappy/drum'n'base obadajcie

Aqq - Pon 28 Lip, 2008 14:16

dziwna akcja na samym początku kiedy strzelasz w drzwi na górnym z dgl na początku w kilka miejsc ale ktoś kto by nie znał położenia przeciwnika po drugiej stronie strzelałby w kilka punktów tak jak ty przez chwile ale pozniej strzelałeś ciągle w jeden dosłownie w jeden punkt jakbyś wiedział gdzie stal i dziwnym trafem hs, w tej akcji sluchawki nie mialy nic do tego...
WOJTAS - Pon 28 Lip, 2008 14:47

Moras napisał/a:
chaksy!
moze zachowaj to dla siebie ??
WEGier - Pon 28 Lip, 2008 14:50

Moras napisał/a:
chaksy!

wypowiedz na poziomie .... godnym admina :/

WOJTAS - Pon 28 Lip, 2008 14:54

imo dlatego ze starsi gracze znaja nappiego lepiej niz my... i wiedza ze dobrze gra. dlatego kazde demo jakie dajemy z jego udzialem jest "NIBY" clir w ich oczach TYLKO dlatego ze "niby" dobrze gra... ale taki "niby" dobry gracz juz nie moze miec wh/esp. to my mamy nasranie w glowie ze sie takich "niby" graczy czepiamy.
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Moras - Pon 28 Lip, 2008 14:59

nagrac porzadne demo i dac na sb, a demka z 1 podejrzana akcja - gdzie temat zaraz bedzie clozet czemu maja sluzyc? i ktory to juz topic o nappym? hello?
koJOt - Pon 28 Lip, 2008 15:47

Wrzucmy demka specjalista. Niech sprawdza i albo oczyszczamy nappego z zarzutow albo perm. Dla mnie prosta sprawa.

Wtedy nie bedzie jakichkolwiek niedomowien.

potek - Pon 28 Lip, 2008 16:16

takiego demka nie ma co wrzucac ;/ musi być parę akcji by było można coś ustalić :)
Sinecod - Pon 28 Lip, 2008 16:51

jedyna "niesamowita" akcja to zabicie Vortexa na demku dnb2 ...
na ulamek sekundy widac nogi ct ... ja watpie zebym to dostrzegl ... ale moze nappy widzial?

jak dla mnie clear (chodz jakis super znawca czitow nie jestem) ....
czy skanowal jakies sciany? nieee
czy gdzies sie na moment zatrzymywal celownikiem gdzie wrog jest? tez nie widzialem

Leave nappy alone !! xD

nappy - Pon 28 Lip, 2008 19:10

yeah, leave nappy alone ! ;(

Co do tych drzwi - przestrzelałem całość z prawej, tam idzie 'przestrzelić' aż do przedsionka dlatego tak poszalałem. Z lewej strzelałem z nadzieją, że ktoś wbiegnie. Większość skanów tak mi wchodzi więc w sumie czemu nie. A z dgla jestem ***cenzura*** jak widać : D

Ps. na bołrdzie już też byłem, czysty ponoć ; <
Ps2 - zbanujcie najlepiej tak jak JMK u siebie na Awacomach, mimo to, że wszyscy twierdzili, że gram czysto - ten cymbał i tak dał mi perma ;< A dwa lata wcześniej grałem na lanie organizowanym przez niego xD

Róbta co chceta, i tak dalej bd h@ks0w@ł bydzie {1} ][ TP VAC by cs.telsten.com !!

piss.
btw - zróbcie coś z cenzorem słowa 'hoj' bo mi hajs zabiera jak pisze 'ahoj ewrybady' ;x

[ Dodano: Pon 28 Lip, 2008 20:25 ]
PS bamc dawaj na serwer bo haksuje wlasnie

bamc - Pon 28 Lip, 2008 22:34

nappy napisał/a:

[ Dodano: Pon 28 Lip, 2008 20:25 ]
PS bamc dawaj na serwer bo haksuje wlasnie

sory spałem :(