CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - projektor
nappy - Nie 28 Maj, 2006 12:13 Szczególnie widzimy to po opisach Solida na gg .:Solid_Snake:. - Nie 28 Maj, 2006 12:26
nappy napisał/a:
Szczególnie widzimy to po opisach Solida na gg
no raaaaczej. Za tą cene tej plazmy (imo nedznej, sorry siatek, ale taka jest prawda ;p) to ja bym miał i 32 calowy super HD-TV samsunga i X-Box 360 w wersji Premium i pewnie by jeszcze na jakieś dodatki zostało.
Rozdzielczość 1366x768 - widziałem na żywo w MM w bydzi. Mozna iść i samemu zobaczyć kto chce. Sygnał w takiej rozdzielczości poprostu KOPIE ZAD. Stałem 15 minut i ogladałem kwiaty i pingwiny bo to było na filmie i nie mogłem sie nadziwić.ciasteczkowy - Nie 28 Maj, 2006 12:46 Solid przestań już brać te narkotyki
Jak można w sklepie siedzieć przed tv i oglądać kwiatki. buhahahhaha
Co Ty bierzesz
A tak poważnie to wcale nie chała bo nie jeden z nas chciałby mieć takie cudo w domu i oglądac Plebanie albo pierwszą miłość.
Tv super tylko pozazdrościć
Siatek nie przejmuj się Solid to stary zgred i maruda..:Solid_Snake:. - Nie 28 Maj, 2006 13:05 wcale nie maruda ;P uwazam jednak ze kasa źle zainwestowana ;P
Szkoda ze odrazu nie pisał ze ma 6-7k. To bym doradził odpowiednio ;P
ja sam zbieram kase na takie cudo, ale narzie mam 1/7 uzbieraną siatkarz - Nie 28 Maj, 2006 14:35 kasa wyrosla spod ziemi w tymczasie co mi sie pc spalil wiec nie mialem jak dopisac
ten TV i tak zarobi sam na siebie podczas mistrzxostw swiata wiec to nie jest kasa wyrzucona w blotonowik - Nie 28 Maj, 2006 21:10
siatkarz napisał/a:
ten TV i tak zarobi sam na siebie podczas mistrzxostw swiata wiec to nie jest kasa wyrzucona w bloto
aaa to po to byla ta inwestycja ;D no ladnie ladnie:D
Solid a co do tego w MM telewizorka to cudo, nie Ty jeden stales przed nim 15 minut ;D takie cos to az milo ogladac :d szkoda tylko ze takie drogie qBert - Nie 28 Maj, 2006 21:27 Ja wam powiem, że jeśli ktoś ma miejsce to jednak klasyczyn telewizor w tej samiej cenie co LCD albo plazma wymiata... Sąsiad właśnie kupił takie potwora że aż się na elcedeki patrzeć nie chce...neverling~ - Pon 29 Maj, 2006 08:51 solid jest poprostu zazdrosny bo takiego nie ma
dajcie juz spokOj siatkowi bo wyrzuci go jeszcze : Osiatkarz - Pon 29 Maj, 2006 10:00
neverling~ napisał/a:
solid jest poprostu zazdrosny bo takiego nie ma
dajcie juz spokOj siatkowi bo wyrzuci go jeszcze : O