co do patcha to duzo poprawia, tylko idioci nie umieja odpalic i zoptymalizowac tej gry do potrzeb swojego sprzetu a pozniej sapia do rockstara.Przelom jest duzy pomiedzy 4 a SA tego sie nie docenia i nie widzi.RadukE - Sob 20 Gru, 2008 15:30
co do patcha to duzo poprawia, tylko idioci nie umieja odpalic i zoptymalizowac tej gry do potrzeb swojego sprzetu a pozniej sapia do rockstara.Przelom jest duzy pomiedzy 4 a SA tego sie nie docenia i nie widzi.
ta? to powiedz mi co mam zrobic zeby mi sie nie zawieszala ? nie zaleznie od tego jakie ustawienia pozmieniam... pogram chwile i sie przywiesza albo zawiesza calkiem .... hmm ?bamc - Sob 20 Gru, 2008 15:35 u mnie na lapku chodzi całkiem nieźle )))RadukE - Sob 20 Gru, 2008 15:40 z tego co wiem gta ma problemy z radeonami... zreszta szybciej bylo by wymienic z czym nie ma problemow masakra normalnie ;/ krew mnie zalewa... kupilem oryginal i nie moge pograc jeszcze grafe specjalnie zmienilem ... zalosc... wypuscili takie badziewie ze szkoda gadac ;/bamc - Sob 20 Gru, 2008 16:04 no u mnie na radku 3650 sa czasem babole ze swiatłami ale jak zaistalowałem najnowsze stery to mi catia nie działała... :p ale po patchu gra chodzi duuzo szybciejAqq - Nie 21 Gru, 2008 00:02 Raduke ja gram na radeonie 3870 i nie mam wcale aż tak bardzo dobrego kompa pod wzgledem np. procesora i chodzi na prawde dobrze, a gram na max wszystkiego nie wiem czym jest to spowodowane byc moze tym ze trzymam porzadek na dysku i mam tylko 17 procesow systemowychdomeztoz - Nie 21 Gru, 2008 00:33 jest juz jakis patch do oryginalu?bamc - Nie 21 Gru, 2008 11:12 wyszedł przeciez patch! dmz