CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - nappy/drum'n'base obadajcie
WOJTAS - Sob 19 Lip, 2008 14:54 opiesz pozniej bo teraz nie mam zbytnio czasu (real life mnie wzywa) zdziwila mnie najbardziej akcja wczorajsza na Inferno (zaraz po tym jak wszedles na srv) tup tup tup biegniesz sobie spokojnie na maly zabijasz jednego typa przed malym, wszyskto OK potem leci do Ciebie HE z respa ct (juz wiadomo ze jest tam typ) ale dlaczego tak skanowales skrzynie w momencie kiedy on szedl czyzbys mial tak dobra karte i slychafony ze slszysz jak ktos na walku chodzi ? hmmm
i pamietajmy ze nikogo nie osadzam o jakies wh/esp/sh/aim tylko daje demka do obadania (wiem ze nappy siweci skillem na bydziowym srv-e aleeeeeeeeeeeeeee...)
btw. D'n'B rzadzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!x0x - Sob 19 Lip, 2008 14:55 na demku dnb2 jakim cudem lolbot był widziany hmm dla mnie bardzo dziwnenappy - Sob 19 Lip, 2008 14:55 dnb444 - stary, trzeba bylo nagrac od poczatku. zdjalem ze 2 czy 3 z malego slyszalem tego ktory tam sie czołgał od respa, padł. A ten za skrzynia? Przeciez rzucal fb/hg to co sie mam wychylac WOJTAS - Sob 19 Lip, 2008 14:58 wiem ze wiedziales ze tam jest bo widzialem all od poczatku. pisalem to juz wyzej ze 3 razy ale ten skan po skrzyni i wyjscie jak on wychodzi a nastepnie HS co najmniej dziwny.nappy - Sob 19 Lip, 2008 15:00 dnb2 - zobacz, mrugnelo 'cos' (na 1/4 widac, na full speed tez jak sie przypatrzysz). Widzialem na radarze, ze sie tam strzelaja no to nie bylo specjalnie gdzie sie gapic Ale sam sie nieco zdziwilem.
-hs jak hs, a wyjscie na czas... w sumie idealne ( )
[ Dodano: Sob 19 Lip, 2008 16:07 ]
dobra all ogladniete
dnb - nic?
dnb2 - no fajne ale bez przesady, widac 'mrugniecie' + radar + troszke ogrania
dnb3 - widzialem jak wlazil po schodkach a bodaj runde wczesniej tez ktos tam siedzial so... ;p
dnb4 - ?!
dnb444 - clr^2
dnb5 - ?
czysty!
dzizs czym Wy mnie od rana straszycie.bamc - Pon 28 Lip, 2008 13:12 STEAM_0:0:16178346 nappy' \oW8\fN:6S3L`=8XACJ]lFU_H^V`^f5NA?n87<GOQ<MYG5lh
Miałeś słuchawki chociaż jak byłeś na specu? W T koleś z AB szalał a ja tutaj raz zabiłem przez drzwi. Haks0r.bamc - Pon 28 Lip, 2008 13:56 weź przestań bo takie tłumaczenie to dzieciom w piaskownicy mozesz mowicUczulony` - Pon 28 Lip, 2008 13:57 olaboga chyba mamy haxora
sie nieznam wiec nie powiem, w czoraj na scoblu chyba to wszyscy mieli haxy , kojot wykryl mozecie sie zapytac Moras - Pon 28 Lip, 2008 14:15 chaksy!