CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Zaznaczanie stref
Szczubel - Wto 08 Lip, 2008 14:28 na nie...
adaxdk napisał/a:
ze nic nie wiedziel i ze musial czekac runde za niewiedze
- jedna runda nikogo nie zbawi;]qBert - Wto 08 Lip, 2008 14:35 bez sensu...nowik - Śro 23 Lip, 2008 08:47 Kiedyś był już temat w tej sprawie. Teczufka zdziałał co nieco i nawet prowadziliśmy testy tego czegoś, jednak nie pamiętam czemu je przerwaliśmy, ale chyba miało to związek z lagami i nie chcieliśmy dodatkowo obciążać serwera a potem projekt umarł śmiercią naturalną Jednak pewny nie jestem A teraz mi zrobiłem ankietę i zobaczymy co z tego wyniknie... Chociaż nie obiecuje bo nie wiem jak to z Teczufką będzie wyglądało no. 10 - Śro 23 Lip, 2008 08:51 Można dać, nawet stali gracze czasem potrafią się zagalopować i przejść przez strefę ,a te linie jakimś utrudnieniem chyba nie będą. ( Chyba że zaraz ktoś dojdzie do wniosku ,że stojąc na nich jest się mniej widocznym i dodane zostaną tylko miejsca do kampienie ) a na TaKbamc - Śro 23 Lip, 2008 09:28 jak sa problemy ze zaznaczeniem tych stref (tesktury) to zawsze mozna sie jakos z innym serwerem ktory np. to juz ma (np. niezgody)qBert - Śro 23 Lip, 2008 14:48 w którymś AR włącza się i wyłącza takie oznaczenia jedną komendą... Tylko nie pamiętam w którym...koJOt - Śro 23 Lip, 2008 16:16 Aeee a na co i po co takie cos P-C P-K - Czw 24 Lip, 2008 18:47 Jestem za bo zapominam. Jak kiedyś nie było antyrasza to sie każdą strefę pamiętało co do centymetra. A teraz admini mogą się obijać, sleje z automatu idą.