To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Inne gry - Silkroad

Uczulony` - Wto 13 Lis, 2007 07:51

Aqq napisał/a:
N0W!k napisał/a:
Moim zdiem lepszy jest lineage 2 :P ale to moja opinia tylko;p

a jeszcze lepszy World Of Warcraft ;)

tylo skad tu tyle miejsca zrobic na dysku xD

Sin ja moge sie pobawic z toba tylko sciagne i napisz na jakim serwerze grasz i jaki nick

foXx - Wto 13 Lis, 2007 11:17

Sine tez w sumie moge zagrac, tylko musisz wprowadzic troche w ten "swiat" :E
x0x - Wto 13 Lis, 2007 11:26
Temat postu: Re: Silkroad
Sinecod napisał/a:

narazie rzucilem cs-a (moze wroce w nowym roku :P ) i teraz gram sobie w to ;]

omg nie zauważyłem tego, co ty chory jesteś ?? rzucić cs'a, rozumiem dziewczyne, szkołe, prace ale cs'a ktoś musi zablokować tobie wszystkie strony zostawić tylko bydzie i basha żebyś wiedział co się dzieje na świecie

N0W!k - Wto 13 Lis, 2007 15:52

Uczulony` napisał/a:

tylo skad tu tyle miejsca zrobic na dysku xD

Lineage 2 duzo nie zajmuje jakies 10Gb wiec nie jest zle :crazy:

akira - Wto 13 Lis, 2007 17:02

Aqq napisał/a:
N0W!k napisał/a:

obecnie jezeli chodzi o MMORPG-i to fakt World of Warcraft nie ma sobie rownych. jest zdecydowanie na pierwszym miejscu, a za nim dlugo dlugo nic(imo ;) )
chociaz niestety wow nie jest rowniez pozbawiony wad... dlugo moznaby sie rozwodzic np. nad balansem klas itd. :rotfl:
no niestety nikt nie depcze WoW-owi po pietach takze Blizzard nie ma tak wielkiej motywacji do pracy ;S

heh fakt WoW troche wazy... u mnie WoW+The Burning Crusade+addony ~ 12,2 gb :D

ale wracajac do silkroad'a to moim zdaniem darmowe MMORPG-i, w ktorych np. mozna kupic za $$ jakiestam bonusy tudziez itemki, nie maja sensu. :x
lepiej juz sie spiac i wykrzesac te kilkanascie euro na abonament i pograc w godnych warunkach gdzie wszyscy sa rowni i gdzie "dzieciarnia" nie jest tak wszechobecna. :E

Uczulony` - Wto 13 Lis, 2007 17:06

akira napisał/a:
Aqq napisał/a:
N0W!k napisał/a:

obecnie jezeli chodzi o MMORPG-i to fakt World of Warcraft nie ma sobie rownych. jest zdecydowanie na pierwszym miejscu, a za nim dlugo dlugo nic(imo ;) )
chociaz niestety wow nie jest rowniez pozbawiony wad... dlugo moznaby sie rozwodzic np. nad balansem klas itd. :rotfl:
no niestety nikt nie depcze WoW-owi po pietach takze Blizzard nie ma tak wielkiej motywacji do pracy ;S

heh fakt WoW troche wazy... u mnie WoW+The Burning Crusade+addony ~ 12,2 gb :D

ale wracajac do silkroad'a to moim zdaniem darmowe MMORPG-i, w ktorych np. mozna kupic za $$ jakiestam bonusy tudziez itemki, nie maja sensu. :x
lepiej juz sie spiac i wykrzesac te kilkanascie euro na abonament i pograc w godnych warunkach gdzie wszyscy sa rowni i gdzie "dzieciarnia" nie jest tak wszechobecna. :E

ta tylko ze ja mam partycje 10 GB-towe xD
wiec sora ale ni H**a

Sinecod - Wto 13 Lis, 2007 19:32

nie spamowac mi tu a tym bardziej niepisac mi o innych grach ..zalozcie wlasne topici
@foXx, Uczulony serwer Babel nick Sinecod :)
A gra ma 800mb
Ze strony glownej sie ja pobiera

Uczulony` - Wto 13 Lis, 2007 20:01

sciagam tylko transfer mam taki nie ciekawy, moze jutro po 17 uda mi sie wejsc na serwer.
foXx - Wto 13 Lis, 2007 21:05

omg kto pomoze rozczytac pierwsza literke? bo ja nie daje rady :( a inaczej konta nie zaloze :/

ok udalo sie, chodzilo o male B

[ Dodano: Wto 13 Lis, 2007 21:22 ]
uczulony sciagaj z fileshack ;) mi na pelna pare ciagnie, cale lacze :P za 2h bede mial ;)

200 post :E

Uczulony` - Śro 14 Lis, 2007 07:59

foXx napisał/a:
omg kto pomoze rozczytac pierwsza literke? bo ja nie daje rady :( a inaczej konta nie zaloze :/
Obrazek

ok udalo sie, chodzilo o male B

uczulony sciagaj z fileshack ;) mi na pelna pare ciagnie, cale lacze :P za 2h bede mial ;)

200 post :E

ok doki , i gratz 200 postu :D