CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Inne gry - Crysis
domeztoz - Nie 28 Paź, 2007 19:47
adaxdk napisał/a:
2d z namalowana kropką na monitorze jako celownik
U mnie chyba na minimalnych ustawieniach by poszło. Żyje nadzieja
Wiem nadmierny optymista ze mnie
ja sie tak ludzilem jak podano pierwsze wymagania stalkera... zapomnij... w takie gry nie ma sensu grac na low.Sinecod - Nie 28 Paź, 2007 20:13 no ba ! zgodze sie co to za frajda ogladac pokaz slajdow ..jeszcze brzydki na dodatek ...
Chodz mi HL2 smiga na medium , ale ja gram dla fabuly ..wiecie gordon freeman i takie tam to cale moje dziecinstwo mARV - Pon 29 Paź, 2007 16:59 Fabuła niczego sobie "odparcia inwazji obcych i ocalenia ludzkości" już pachnie amoniakiem, nie wiem dlaczego producenci gier wpuszczają do gier te głupie SF-on. Wymagania gry są na czasie, Gothic3 bardziej przerażał w swoim czasie jeżeli chodzi o wymagania.w0mbat - Pon 29 Paź, 2007 19:59 i tu marv sie z toba nie zgodze. większość ludzi ma juz kompa dosc dobrej jakosci(jak np. ja)i nie beda go modernizowac za xxxxxx zł zeby zagrac w jedna gierke bo i ch na to nie stacRadukE - Czw 01 Lis, 2007 23:42 demko smiga u mnie na max calkiem niezle chyba sie skusze na oryginal jak bedzie ciekawy multiplayer nowik - Pią 02 Lis, 2007 08:26 RadukE nie mow ze pracujesz na Viście RadukE - Pią 02 Lis, 2007 10:48
nowik napisał/a:
RadukE nie mow ze pracujesz na Viście
xp sp1 domeztoz - Pią 02 Lis, 2007 10:49 vista smierdzi futurem nowik - Pią 02 Lis, 2007 11:10 Uff.. Czyli mowisz ze odblokowales sobie tryb full super extra high ciekawi mnie tylko w takim razie po co jest to zabezpieczenie WEGier - Pią 02 Lis, 2007 11:12
nowik napisał/a:
Uff.. Czyli mowisz ze odblokowales sobie tryb full super extra high ciekawi mnie tylko w takim razie po co jest to zabezpieczenie