CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Inne gry - StarCraft II Unveiled!
akira - Wto 22 Maj, 2007 15:10 heheh nie zapominajcie, ze to blizz a nie jakies ea wiec nie ma co liczyc na pazdziernik. moim zdaniem to zdecydowanie plus, bo jak juz blizz sie za cos wezmie to robi to porzadnie
Cytat:
tukaczev lepiej ze na desce niz wogole gdzies tam daleko gdzie ludzie domniemaja ze to diablo 3 czy wow8
nie wow8 tylko dodatki do wowa, blizz pracuje juz nad nastepnym + ciagle wydaja nowe patche i niech blizz nawet nie mysli, zeby odpuscic z wowem, bo zostana zjedzeni przez "kilka" milionow uzytkownikow(w tym mnie )
nie ma co sie goraczkowac i lepiej pograc sobie przez ten czas w wowa , bo to naprawde gra warta swojej cenylnk - Wto 22 Maj, 2007 17:41 szkoda ze diablo3 nie wydadza ;- / a w sc nie gralem : dneverling~ - Wto 22 Maj, 2007 18:14
lnk napisał/a:
szkoda ze diablo3 nie wydadza ;- / a w sc nie gralem : d
tez ubolewam ale podejrzewam ze jak by wydali to tak samo do kitu jak Heroes IV czy Heroes V. Im bardziej ulepszaja itd. tym sie robi coraz gorsze Uczulony` - Wto 22 Maj, 2007 19:09 1. W Stara kiedys probowalem, ale pozniej kumpel pokazal mi swojego znajomego co nawalal po 10 godz dziennie, koles oczu nie zamykal i az lzy mu lecialy
2. Diablo 3 kto wie co by z tego wyszlo jak by sie przylozyli Plast!c - ¦ro 23 Maj, 2007 11:39 Napewno kupie SC2 bo gra jest swietna
Cytat:
ie wow8 tylko dodatki do wowa, blizz pracuje juz nad nastepnym + ciagle wydaja nowe patche i niech blizz nawet nie mysli, zeby odpuscic z wowem, bo zostana zjedzeni przez "kilka" milionow uzytkownikow(w tym mnie )
nie ma co sie goraczkowac i lepiej pograc sobie przez ten czas w wowa , bo to naprawde gra warta swojej ceny
Podpisuje sie pod tym... wracam do Outlandow xPsiatkarz - ¦ro 23 Maj, 2007 11:50
Plast!c napisał/a:
Napewno kupie SC2 bo gra jest swietna
czy bedzie swietna to sie jescze okaze ;p nie chwalmy dnia przed zachodem slonca ;pakira - ¦ro 23 Maj, 2007 15:52
siatkarz napisał/a:
Plast!c napisał/a:
Napewno kupie SC2 bo gra jest swietna
czy bedzie swietna to sie jescze okaze ;p nie chwalmy dnia przed zachodem slonca ;p
blizz nie robi marnych gier! SiD - ¦ro 23 Maj, 2007 21:28 to jest 1 zapowiedz dopiero poczekamy sobie jeszcze na to ja pamietam kiedy byla 1 zapowiedz D3 :D:D kilka lat wiec nie ma sie co ekscytowac znajac pospiech BlizzardP-C P-K - ¦ro 23 Maj, 2007 21:45 No za rok może będzie. Ale ja tam się nie ekscytuję bo według mnie to będzie W3 z lepsz± graf± i w innym klimacie. Bo weż tu cos wymysl nowego w RTSie.Anvi - Sob 02 Cze, 2007 14:06 Wiecej komentarzy na ten temat mozecie znalezc tutaj http://www.netwars.pl/forumview.php?t=67904 ostrzegam 1100 postow forum ktorym sie zajmuje