To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - torrent co polecacie

potek - Wto 13 Lut, 2007 18:49

siatkarz napisał/a:
µtorrent polecam najlepszy programik do torentowni ;p azureus to kobyl i muli kompa;p
100% prawdy, ostatnio mam faze na ssanie z emula i max transferem ciągle idzie :)
ciasteczkowy - Wto 13 Lut, 2007 18:56

tiop potrzymaj jedno dla mnie z tydzień i byś mi dał bo bede już miał wtedy netie a teraz nie wiem do kiedy mam neo.
da rade przytrzymać jedno :wstydniś:

potek - Wto 13 Lut, 2007 19:11

tiop napisał/a:
moge Ci dac zaproszenie na strone torrentowa polishtracker.org, gwarantuję pelny transfer caly czas, jedyny warunek - wyslac tyle co sie sciagnelo ;)

ja mam do oddania konto na Polishtracker

Wysłano 22.34 GB (136.17 MB/Dzień)
Pobrano 25.91 GB (157.93 MB/Dzień)
Ratio 0.862

edit. Konto oddane

foXx - Wto 13 Lut, 2007 19:45

tiop napisał/a:
moge Ci dac zaproszenie na strone torrentowa polishtracker.org, gwarantuję pelny transfer caly czas, jedyny warunek - wyslac tyle co sie sciagnelo ;)

Ja chce :D

potek - Wto 13 Lut, 2007 19:59

na polishtracker jest ratio wiec jak bedzisz dbać o nie to polecam
Rider - Wto 13 Lut, 2007 19:59

O Torrencie trzeba dużo wiedzieć bo jak dla mnie jest najlepszy ;] Ja osobiście używałem już wieli klientów ale najbardziej podszedł mi uTorrent. Jeżeli chodzi o transfery to zależy tu od wielu czynników np. liczba seedów, jakość tych seedów, ograniczenia transferu nadane z góry, tracker itd.
Żeczywiście najlepszym serwisem torrentowym w Polsce jest polishtracker.org i na serio można tak osiągnąć maksymalną prędkość łącza lecz nic za darmo ;] musisz też udostępniać innym.
Acha musisz też dostosować ustawienia danego klienta do swojego łącza ;]

No i tak na koniec nie polecam czegoś takiego jak emule nie wiem jakoś nie wierze tym programom ;]

Trel - Wto 13 Lut, 2007 20:27
Temat postu: Re: torrent co polecacie
BABCIA napisał/a:
transfer ma raczej żałosny koło 150 kilo

: O O O O

"ŻAŁOSNY" ? Dziękowałbym Bogu za taki transfer !! !!!!!!!

a tak do tematu to urzywam bitcometa i nie narzekam...

foXx - Wto 13 Lut, 2007 20:27

Kto pomoze dobrze skonfigurowac µtorrent ? xD GG na dole lub w profilu :P

PS. Trel: używam a nie urzywam :E

nowik - Wto 13 Lut, 2007 20:31

pytanie: na jakiej zasadzie dziala to polishtrackers ? ;>
WOJTAS - Wto 13 Lut, 2007 20:50

tiop napisał/a:

tiop :P a ja moglbym prosic o takie zapro? ;> nie sciagam zbyt wiele bo transfer maly ale wysylac moge muze bo mam jej BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO DUZO :D