CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Inne gry - Pro Evolution Soccer (Seria)
Rider - Pon 10 Lip, 2006 17:13
siatkarz napisał/a:
winning eleven to wersja PSE na japonski rynek czy jakos tak
Dokładnie tak jest A mówiąc jeszcze dokładniej to PES to jest poprostu wersja dla Europy bo Winning Eleven było wcześniej i ma z tego co wiem zamiast literek krzaczki YekyL - Pon 10 Lip, 2006 20:12 Ano niestety ma bo sie z nimi caly czas mecze dzis dopiero sciagne anglojezyczna wersje PES'a.qBert - Wto 11 Lip, 2006 21:56 http://gry.onet.pl/wia_it...20&ITEM=1353663
I to zniechęca mnie do tej gry teraz...Rider - Wto 11 Lip, 2006 23:00
Why?? Nie lubisz języka polskiego czy Żurawskiego czy Romka i Borka qBert - Czw 13 Lip, 2006 18:45
Rider napisał/a:
Żurawskiego
YekyL - Czw 13 Lip, 2006 19:00
qBert napisał/a:
Rider napisał/a:
Żurawskiego
A taki to w ogole zyje?siatkarz - Nie 11 Lut, 2007 23:07 no to gralem troszke w pes 6 powiem tyle... fizyka super... grajac czujesz mecz... naprawde dobra odslona kultowej juz gry
cieklawe co sołlid powie o nowej czasci gierki w ktora wymiata? :> lolpotek - Pon 12 Lut, 2007 10:21 To rozumiem ze nie masz polskiej wersji, tam to w ogóle nie ma napięcia hahahaRider - Pon 12 Lut, 2007 11:53 Na temat tej gry mógłbym dużo mówić może powiem co mi sie nie podoba: komentarz Polski no ale w sumie to raczej trudno zrobić dobry komantarz do piłki nożnej zresztą jak włączam niemiecki to też jest pełno wpadek... No i nie podoba mi sie to że jednym zawodnikiem moge przejść prawie całe boisko To jest dlka mnie powrót do błędu z bodajże 4 cześci ja wole pogłówkować a nie iść na pałe jednym zawodnikiem grafika dobra grywalność jak zawsze rewelacyjna siatkarz - Pon 12 Lut, 2007 17:17
potek napisał/a:
To rozumiem ze nie masz polskiej wersji, tam to w ogóle nie ma napięcia hahaha
a wlasnie... komentarz borka i koltonia to kompletna kiszka