To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Inne gry - far cry 2

tryvial - Pon 27 Paź, 2008 07:02
Temat postu: far cry 2
no dobra, temat gta 4 sie wyczerpał :hahaha:
a co powiecie o far cry 2? na pebie mozna juz ladna wersja pc miec...

czy ktos gral slyszal cos ciekawego ? :]

pzdr

domeztoz - Pon 27 Paź, 2008 09:42

ze gra jest swietna :]

a tak na powaznie to nie ma takiej opcji zeby byla nieswietna.

Aqq - Pon 27 Paź, 2008 21:21

jest mozliwosc zeby byla nieswietna, chodzi o grywalnosc crysis bardzo ładny dla oka ale jego grywalnosc odrzuca po pierwszej misji oby far cry miał coś wiecej do powiedzenia w tej kwestii... polecam Brother In Arms Hell's Highway!
tryvial - Sob 01 Lis, 2008 19:33

pierwsze wrazenia: grafika umiarkowana (po crysisie trudno zaskoczyc), grywalnosc w miare, troche przewidywalna, ale ogolnie ujdzie ;]
lydka - Nie 15 Mar, 2009 12:10

hmm w campani wkurza troche odleglosc jaka trzeba pokonac zeby zrobic misje (niby sa tzw autobusy ale tylko w 5 miejscach oO) mapa jest ogromna! , fabula bardzo fajna moze troche monotonna . Mulitiplayer jest extra ! naprawde warto pograc !
domeztoz - Nie 15 Mar, 2009 19:36

skoro ktos odkopal to dopisze tylko pierwsze wrazenie po kilku misjach - gta in da jungle

nie powiem, troche pozwiedzalem lokacje. ba, nawet znalazlem lotnie... ale loty nie byly juz tak zapierajace jak w jedynce... fabula calkiem z innej bajki a szkoda bo skoro 'dwojka' to powinna nawiazywac trescia do 'jedynki' imo... co nie zmienia faktu, ze fabula w jedynce byla... kto gral ten wie. ale koniec koncow fc2 lezy niedokonczone na moim pulpicie i tak chyba zostanie.

Trel - Wto 17 Mar, 2009 23:29

dokladnie to co u mnie ; x nie usuwam bo fajna gra ale jakos nie chce mi sie w to grac
mapa orgomna w ch - poprostu masakra, fajne zroznicowanie lokacji

koJOt - Pią 20 Mar, 2009 12:11

Gra niezla, chociaz nie wciaga za bardzo fabula.. ale polonizacja jest jak zwykle do dupy! Grafa ok, narzekalbym na bronie i swietny wzrok przeciwnikow ktorzy wala do mnie a ja nawet lornetka mam problem wycelowac w takiego -_-